TV & Media

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers (video)

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τον λόγο, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασης του 53χρονου Άντονι Κίντις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128487-289978.jpg

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Άντονι Κίντις, το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν τη συναυλία του συγκροτήματος στο φεστιβάλ KROQ’s Weenie Roast στην Καλιφόρνια.

Τη δυσάρεστη είδηση μετέφερε στο κοινό ο μπασίστας του συγκροτήματος με τα εξής λόγια: «Ο Άντονι βρίσκεται καθοδόν για το νοσοκομείο και δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε απόψε. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και στεναχωρημένοι γιατί σας αγαπάμε πολύ. Ζούμε για να ροκάρουμε, αλλά δυστυχώς προέκυψε ένα ιατρικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα».

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kristyn (@kristyn5527) στις Μάι 14, 2016, 10:13μμ PDT

Κανείς προς το παρόν δεν γνωρίζει το λόγο που ο 53χρονος Άντονι Κίντις έπρεπε να εισαχθεί σε νοσοκομείο, ούτε τη σοβαρότητα του προβλήματος. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Anthony Kiedi αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι.

Ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Τσαντ Σμιθ, ευχήθηκε στον φίλο του και τραγουδιστή του συγκροτήματος «γρήγορη ανάρρωση» στο Twitter. «Κανένας άλλος δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς που δεν θα εμφανιστούμε απόψε. Όλη μου την αγάπη και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αδερφό μου, Άντονι», έγραψε ο Σμιθ.

Πλήθος κόσμου που λατρεύει τη μουσική του αμερικανικού συγκροτήματος ανέβασε μηνύματα συμπαράστασης για τον Άντονι Κίντις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θεοί του ροκ σας παρακαλώ αφήστε ήσυχο των Άντονι», έγραψε ένα χρήστης. «Μόλις ξύπνησα και άκουσα την είδηση. Προσεύχομαι να γίνει καλά ο Άντονι».

O τραγουσιστής των Red Hot Chilli Peppers είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του το 2008, όταν διαγνώστηκε πρόβλημα στα νεφρά του, ενώ στο παρελθόν είχε για χρόνια παλέψει προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα νακρωτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.