TV & Media

Βικτόρια Μπέκαμ: Μου έκλειναν το μικρόφωνο στις Spice Girls (εικόνες)

Κάτι είχαμε υποπτευθεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει κάνει τουλάχιστον τρία εξώφυλλα στη βρετανική Vogue και ως εκ τούτου ήταν μία από τις τιμώμενες καλεσμένες στην επετειακή εκδήλωση που έγινε στη Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου για τα 100α γενέθλια του περιοδικού.

image

Επιπλέον η 42χρονη Βικτόρια είναι πλέον μία διεθνώς αναγνωρισμένη και καταξιωμένη σχεδιάστρια στο χώρο της μόδας. Η συνήθως αγέλαστη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε την έκπληξη και έδειξε ότι έχει χιούμορ και μάλιστα φλεγματικό.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας στα εγκαίνια της έκθεσης «Vogue 100: Ένας αιώνας στιλ» η Βικτόρια Μπέκαμ θυμήθηκε τα χρόνια της στις Spice Girls και «αποκάλυψε» ότι της έκλειναν το μικρόφωνο στα δικά της φωνητικά. «Συνήθιζαν να το κλείνουν και να αφήνουν μόνο τις άλλες να τραγουδούν. Είμαι όμως αυτή που γέλασε τελευταία -και τώρα το μικρόφωνό μου είναι ανοιχτό και αληθινό, τελικά».

image

Η Βικτόρια Μπέκαμε, γνωστή ως Posh στις Spice Girls, πρόσθεσε ότι ήταν πάντα η κερδισμένη στο θέμα της γκαρνταρόμπας. «Ήμουν πάντα εκείνη που αγαπούσε τη μόδα και αυτό μου βγήκε σε καλό γιατί τα κορίτσια συνήθιζαν να παίρνουν τα ρούχα τους δωρεάν και έτσι έμεναν πολλά χρήματα σε μένα για να πάρω το Gucci φόρεμά μου».