TV & Media

Άντρες παραδίδονται με τα χέρια ψηλά στο αστυνομικό σώμα της Αντριέν (εικόνες, video)

Περιπολεί και οπλοφορεί στη Δρέσδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο αντρικός πληθυσμός του Instagram έχει παραδοθεί οικειοθελώς και μαζικά στο αστυνομικό σώμα της Αντριέν Κολέζα. Η 31χρονη Γερμανίδα από τη Δρέσδη είναι σύμφωνα με την Bild το νέο αστέρι του fitness στο Ιnstagram, ενώ το περιοδικό Focus της απένειμε τον τίτλο της «πιο καυτής αστυνομικού της Γερμανίας».

image

Στα social media η Αντριέν «πετάει» τη στολή του αστυνομικού και φωτογραφίζεται με εφαρμοστές φόρμες, με αθλητικά μπουστάκια για να φαίνονται οι κοιλιακοί της, καυτά σορτς και φυσικά με μαγιό.

image

image

Οι ανώτεροι της στο αστυνομικό τμήμα δεν έχουν πρόβλημα με την έκθεση της συναδέλφου της στο διαδίκτυο εφόσον οι φωτογραφίες είναι «αξιοπρεπείς» και «σεμνές». Η Αντριέν, με 1,73 και βάρος 63 κιλά, έχει πλέον ξεπεράσει τους 95.000 followers στο Instagram. Το σχόλιο: «Σε παρακαλώ θα με συλλάβεις;», είναι το πιο σύνηθες που αφήνουν οι άντρες φαν της αστυνομικού.

image

Εκτός υπηρεσίας η ξανθιά αστυνομικός δίνει διατροφικές συμβουλές στους χρήστες. Η ίδια, όπως λέει, γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ παίρνει μέρος και σε διαγωνισμούς bodybuilding. Εν ώρα υπηρεσίας κόβει κλήσεις και ασχολείται με υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

image

image

Τέλος, η γυμνασμένη αστυνομικός δηλώνει ότι απολαμβάνει τη δημοτικότητά της στο διαδίκτυο και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία διάθεση να φωτογραφηθεί γυμνή.

image

image

image