TV & Media

Τζάνετ Τζάκσον: Έγκυος για πρώτη φορά στα 50 της (εικόνες, video)

Η σταρ της ποπ δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά η αναβολή της περιοδείας Unbreakable μιλάει από μόνη της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τζάνετ Τζάκσον είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί λίγο πριν συμπληρώσει το 50ο έτος της ηλικίας της. Την είδηση δημοσίευσε το Entertainment Tonight επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ενώ η διάσημη σταρ της ποπ δεν το έχει επισήμως επιβεβαιώσει.

image

Γεγονός, όμως είναι ότι η Τζάνετ Τζάκσον, η οποία γίνεται 50 ετών στις 16 Μαΐου, έχει αναβάλει την προγραμματισμένη περιοδεία Unbreakable από τον περασμένη μήνα δηλώνοντας στο Twitter: «Είμαστε στα μέσα της περιοδείας αλλά προέκυψε μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας. Είναι σημαντικό να το μάθετε από μένα. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου. Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε η κόρη της μουσικής οικογένειας των Τζάκσον στους θαυμαστές της και συνέχισε: «Οι γιατροί μου ζήτησαν να ξεκουραστώ. Αλλά εσάς δεν σας ξεχνώ. Θα συνεχίσω την περιοδεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Η Τζάνετ Τζάκσον παντρεύτηκε μυστικά τον 41χρονο επιχειρηματία Αλ Μανά το 2013 και το ανακοίνωσε επισήμως ένα χρόνο μετά. Το 2008 η αδελφή του εκλιπόντος Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν ζευγάρι με τον Ζερμέν Ντουπρί είχε πει ότι δεν σκόπευε να κάνει παιδί: «Θα ήθελα να κάνουμε παιδί, αλλά θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα συμβεί όμως κάποια στιγμή». Η Τζάνετ κυκλοφόρησε πέρυσι το άλμπουμ Unbreakable. Είναι η πρώτη της δουλειά μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009.

image