TV & Media

Τζάνετ Τζάκσον: Έγκυος για πρώτη φορά στα 50 της (εικόνες, video)

Η σταρ της ποπ δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά η αναβολή της περιοδείας Unbreakable μιλάει από μόνη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127546-287150.jpg

Η Τζάνετ Τζάκσον είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί λίγο πριν συμπληρώσει το 50ο έτος της ηλικίας της. Την είδηση δημοσίευσε το Entertainment Tonight επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ενώ η διάσημη σταρ της ποπ δεν το έχει επισήμως επιβεβαιώσει.

image

Γεγονός, όμως είναι ότι η Τζάνετ Τζάκσον, η οποία γίνεται 50 ετών στις 16 Μαΐου, έχει αναβάλει την προγραμματισμένη περιοδεία Unbreakable από τον περασμένη μήνα δηλώνοντας στο Twitter: «Είμαστε στα μέσα της περιοδείας αλλά προέκυψε μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας. Είναι σημαντικό να το μάθετε από μένα. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου. Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε η κόρη της μουσικής οικογένειας των Τζάκσον στους θαυμαστές της και συνέχισε: «Οι γιατροί μου ζήτησαν να ξεκουραστώ. Αλλά εσάς δεν σας ξεχνώ. Θα συνεχίσω την περιοδεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Η Τζάνετ Τζάκσον παντρεύτηκε μυστικά τον 41χρονο επιχειρηματία Αλ Μανά το 2013 και το ανακοίνωσε επισήμως ένα χρόνο μετά. Το 2008 η αδελφή του εκλιπόντος Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν ζευγάρι με τον Ζερμέν Ντουπρί είχε πει ότι δεν σκόπευε να κάνει παιδί: «Θα ήθελα να κάνουμε παιδί, αλλά θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα συμβεί όμως κάποια στιγμή». Η Τζάνετ κυκλοφόρησε πέρυσι το άλμπουμ Unbreakable. Είναι η πρώτη της δουλειά μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.