TV & Media

Η Κέιτ Μίντλετον είναι το «αστέρι» της Vogue για τα 100α της γενέθλια (εικόνες)

Αύριο Τετάρτη στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου η έκθεση του περιοδικού που κλείνει έναν αιώνα με στιλ στην Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127411-286827.jpg

Η Κέιτ Μίντλετον είναι το «αστέρι» της βρετανικήε Vogue που κλείνει έναν αιώνα ζωής φιλοξενώντας την πρώτη επίσημη φωτογράφιση της Δούκισσας του Κέμπριτζ. Η Κέιτ ποζάρει χαμογελαστή με το κάντρι του Νόρφολκ που λατρεύει για το εξώφυλλο και τις σελίδες της Vogue και στη Βρετανία επικρατεί παροξυσμός για το ιστορικό τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

image

image

Η φωτογράφιση έγινε σε συνεργασία της Vogue με την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον μεταφέροντας επίσης την χαρά της Κέιτ για τη φωτογράφιση. Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Πινακοθήκη τα εγκαίνια της έκθεσης Vogue 100 και η Κέιτ Μίντλετον συναίνεσε να συμπεριληφθούν σε αυτή δύο πορτραίτα της από τη φωτογράφιση που έγινε στον Νόρφολκ από τον Τζος Όλινς.

image

Η φωτογράφιση αυτή μπορεί να συμβολίζει τη διεκδίκηση του τίτλου της Πρώτης Κυρίας της Βρετανίας από την Κέιτ, «θέση την οποία κάποιος θα μπορούσε να πει πως καμία γυναίκα της βασιλικής οικογένειας δεν κατείχε πραγματικά μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα», γράφει η Μισέλ Ρουίζ της Vogue.

Η Νταιάνα είχε φωτογραφηθεί τέσσερις φορές για την βρετανική Vogue. Στην online έκδοση του περιοδικού συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες της Δούκισσας από τα παλιά. 

image

image

image

image

image

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.