TV & Media

Αλίσια Βικάντερ: Η νέα Λάρα Κροφτ ακολουθεί τα βήματα της «παλιάς» Αντζελίνα Τζολί (εικόνες)

To ριμέικ του «Tomb Raider» ετοιμάζεται για το 2017

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127401-286814.jpg

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ είναι η νέα έξυπνη, όμορφη και σέξι αρχαιολόγος Λάρα Κροφτ, στο ριμέικ του γνωστού «Tomb Raider» με πρώτη πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. Η βρετανική Vogue παρατηρεί ότι η 28χρονη Σουηδέζα ακολουθεί πιστά τα βήματα της 40χρονης Αμερικανίδας σταρ. Η Τζολί ένα χρόνο αφότου απέσπασε το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Girl, Interrupted» δέχθηκε να υποδυθεί την αρχαιολόγο Λάρα Κροφτ και να γίνει παγκοσμίως διάσημη. Τώρα ήρθε η σειρά της Αλίσια Βικάντερ. Η φετινή νικήτρια του Όσκαρ β΄γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Το κορίτσι από τη Δανία» του Τομ Χούπερ δέχθηκε να γίνει η νέα αρχαιολόγος Λάρα.

image

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας «Tomb Raider» θα αναλάβει ο 43χρονος Νορβηγός Ρόουρ Ουθάουγκ, ο οποίος έχει ήδη κάνει επιτυχία στη χώρα του με το «The wave», την περιπέτεια καταστροφής που αποτέλεσε την πρόταση της Νορβηγίας στα πρόσφατα Όσκαρ.

Αυτόν τον καιρό, η Αλίσια Βικάντερ συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Submergence» σε σκηνοθεσία του Βιμ Βέντερς και παίζει δίπλα Ματ Ντέιμον που επιστρέφει ως «Jason Bourne» σε νέες κατασκοπευτικές περιπέτειες.

image

Η Λάρα Κροφτ που ξεκίνησε ως βιντεοπαιχνίδι το 1996 και έγινε ταινία το 2001 αποτελεί την πιο αναγνωρίσιμη μορφή σε βιντεοπαιχνίδι και έχει στην κατοχή της έξι ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

Μερικοί φαν της Λάρα επιχείρησαν ήδη να φανταστούν πώς θα είναι η Αλίσια Βικάντερ στο ρόλο της αρχαιολόγου. 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @camw1n στις Απρ 29, 2016, 9:42μμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Steve Reeves (@iamreeves) στις Απρ 29, 2016, 10:54μμ PDT

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.