TV & Media

Οι «μεταλλικές» κυρίες της showbiz είναι από άλλο πλανήτη (εικόνες)

Ξεχώρισαν τα ακάλυπτα οπίσθια της Μαντόνα και το διαστημικό κιτς των υπολοίπων σταρ στο φετινό γκαλά του μουσείου Metropolitan

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127391-286783.jpg

Αστραφτερές και μεταλλικές τουαλέτες φόρεσαν οι κυρίες της αμερικανικής showbiz για να τιμήσουν την Τέχνη στο ετήσιο γκαλά του μουσείου Metropolitan της Νέας Υόρκης που φέρει τη σφραγίδα της εκδότριας της αμερικανικής Vogue, Αν Γουίντορ.

Η ετήσια εκδήλωση, φέτος είχε θέμα «Manus x Machina: Η Μόδα στην Εποχή της Τεχνολογίας» και οι περισσότερες καλεσμένες τίμησαν το θέμα με φουτουριστικές τουαλέτες στο κόκκινο χαλί.

Η Γουίντορ που διοργανώνει εδώ και 20 χρόνια τα επονομαζόμενα «Όσκαρ της Ανατολικής Ακτής» επέλεξε μια πιο γήινη εμφάνιση για το πάρτι της.

image

Εν αντιθέσει η Τέιλορ Σουίφτ έμοιαζε με αστροναύτη με μίνι φούστα, η Αλίσια Βικάντερ θύμιζε ρομπότ, τα μαλλιά της Λουπίτα Νιόγκο ήταν εξωγήινα και η Ρίτα Όρα ξεπουπούλιασε κάποιο ασημένιο πουλί.

image

image

image

image

image

Η Λέιντι Γκάγκα με τις διαστημικές πλατφόρμες δεν κατάφερε να ντυθεί ολόκληρη, ενώ η Μαντόνα οραματίζεται την Μόδα στην Εποχή της Τεχνολογίας με γυμνά οπίσθια για να παίρνουν τον αέρα τους.

image

image

image

image

Η ιέρεια του κιτς Κιμ Καρντάσιαν έβαλε μια πανοπλία από διαμάντια που φέρνει λίγο σε ασημένιο C-3PO από τον Πόλεμο των Άστρων.

image

Το εισιτήριο εισόδου στο γκαλά της Met κόστισε φέτος 30.000 δολάρια. Αν και πανάκριβο γίνεται ανάρπαστο.

image

image

image

image

 

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.