TV & Media

Η καλλονή σχεδιάστρια εγγονή της Τασσώς Καββαδία μιλά για τη γιαγιά της (εικόνες, video)

Νικήτρια του 15ου Athens Xclusive Designers Week

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέρασε στη συνείδηση του κοινού ως η κακιά του ελληνικού κινηματογράφου. Στην πραγματικότητα, όμως, η Τασσώ Καββαδία ήταν μια δυναμική και ταυτόχρονα καλοσυνάτη γυναίκα.

Σήμερα, 6 χρόνια μετά τον θάνατο της, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν και πάλι στραφεί στην οικογένειά της, αλλά για άλλο λόγο. Αυτή τη φορά, ο κόσμος της μόδας ασχολείται με την 25χρονη πανέμορφη εγγονή της, τη σχεδιάστρια Αργυρώ Καλλιάφα.

Η Αργυρώ Καλλιάφα νικήτρια του 15ου Athens Xclusive Designers Week μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» για τη γιαγιά της. «Δεν είχε καμία σχέση με το κακό που ο κόσμος έβλεπε. Ήταν ένας πάρα πολύ γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, με αρχές. Ήταν ηθική και προσγειωμένη».

Όσο για το αν της μοιάζει, η νεαρή σχεδιάστρια λέει: «Νομίζω ότι έχω πάρει το βλέμμα της. Δεν θα εκνευριστώ ούτε θα φωνάξω, αλλά με το που γυρίσω να κοιτάξω κάποιον θα με πουν “Tασσώ”».

Η Αργυρώ Καλλιάφα αναφέρθηκε και στην νέα της συλλογή ρούχων που θα λέγεται Reborn και εξήγησε γιατί την ονόμασε έτσι: «Έπασχα από ανορεξία και βουλιμία και ήταν ένας φαύλος κύκλος. Με επηρέαζε πάρα πολύ ο χώρος της μόδας με τα πολύ αδύνατα μοντέλα. Κάποιος ήρθε ένας και μου είπε “πάχυνε”. Ουσιαστικά είχα πάρει ένα κιλό, και έκανα τεράστια προσπάθεια για να χάσω το ένα κιλό. Το θέμα είναι ότι έχασα το ένα κιλό και μετά ήθελα να χάσω άλλο ένα για να φτάσω τα πρότυπα που ήθελα. Έφτασα στο σημείο να ζυγίζω 42 κιλά, να τρώω ένα μπισκότο και να μην μπορώ να το φάω, να μου φαίνονται 2 ξηροί καρποί πολύ βαρύ σαν γεύμα. Αμέσως μετά πήγα στο άλλο άκρο της βουλιμίας, όπου κατανάλωνα όχι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητό, αλλά ένιωθα ενοχές! Για να συνειδητοποιήσεις πως έχεις όντως πρόβλημα, πρέπει να έρθει κάτι να σε τραντάξει. Εγώ ζαλιζόμουν και είχα τάσεις λιποθυμίας».