TV & Media

«Είναι με τον γιο μας τώρα»: Τι είπε η πρώην σύζυγος του Prince για τον θάνατό του (εικόνες)

Μόλις άκουσε τα θλιβερά νέα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Mayte Garcia, η πρώτη σύζυγος του Prince, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Λος Άντζελες να έχει μια δραματική τηλεφωνική συνομιλία, στην οποία διακρίνονται δάκρυα να κυλούν από τα μάτια της, λίγο αφότου είχε μάθει τα θλιβερά νέα.

image

image

image

image

Η Garcia και ο Prince παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 1996, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών κι εκείνος 37. Λίγους μήνες μετά η Garcia που είχε εργαστεί παλαιότερα ως χορεύτρια στις συναυλίες του πρίγκιπα της ροκ εν ρολ και ποπ μουσικής, γέννησε τον γιο τους, Boy Gregory. Όμως το μωρό γεννήθηκε με το σύνδρομο Pfeiffer, μια σπάνια γενετική ανωμαλία που ευθύνεται για σοβαρές δυσμορφίες του κρανίου και την υπολειπόμενη ανάπτυξη του προσώπου κα. Το βρέφος κατέληξε μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του.

image

Το 1999, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο ανήμερα της τρίτης επετείου του γάμου του, αλλά σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ οι σχέση τους δεν διακόπηκε με εντάσεις.

Η Garcia, λίγο μετά την τραγική είδηση, μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό People: «Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις αυτό που αισθάνομαι. Αυτός ο άνθρωπος ήταν τα πάντα για μένα, είχαμε μια οικογένεια. Είμαι κάτι πολύ παραπάνω από λυπημένη και καταρρακωμένη. Τον αγαπούσα τότε, τον αγαπώ τώρα και θα τον αγαπώ αιωνίως. Είναι με τον γιο μας τώρα».

Για την ιστορία, ο Prince πραγματοποίησε έναν ακόμη γάμο. Το 2001, στα 43 του, παντρεύτηκε την 24χρονη τότε Manuela Testolini την οποία γνώρισε όταν εκείνη δούλευε για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα. Η ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ και ασχολήθηκε πολύ με τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Το 2006 ζήτησε διαζύγιο από τον Prince. Ο ίδιος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει από τα μέσα πόσο πληγωμένος ένιωθε για το δεύτερο διαζύγιό του.

image

Ο Prince βρέθηκε νεκρός στις 21 Απριλίου μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα. Αυτή την ώρα, πραγματοποιούνται έρευνες για τα αίτια του θανάτου του. Ωστόσο, πληροφορίες που διαρρέουν, αλλά δεν επιβεβαιώνονται, θέλουν τον 57χρονο καλλιτέχνη να είχε πάρει υπερβολική δόση ουσιών.