TV & Media

Η Μέισι Γουίλιαμς ξαφνιάζει ανυποψίαστους φαν του Game of Thrones (video)

Υποδύεται μια πωλήτρια που δεν έχει ιδέα ποια είναι η Άρια Σταρκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126666-284841.jpg

Έγινε διάσημη ως η ατρόμητη και θαρραλέα μικρή Άρια Σταρκ. Η Μέισι Γουίλιαμς δείχνει ότι έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό και ότι δεν παίρνει τη φήμη της στα σοβαρά. Συμφώνησε να συμμετάσχει σε φάρσα που έστησαν οι άνθρωποι του γνωστού περιοδικού Nylon και υποδύεται μια πωλήτρια σε κατάστημα με κόμικς, το οποίο είναι γεμάτο με προϊόντα και φανατικούς πελάτες του Game of Thrones.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα των Ηνωμένων Πολιτειών και η Μέισι Γουίλιαμς προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την Άρια, ούτε καν τη σειρά που όλοι περιμένουμε πώς και πώς να ξαναρχίσει να προβάλλεται στις τηλεοράσεις στις 24 Απριλίου. Στην Ελλάδα η μετάδοση θα είναι ταυτόχρονη με την Αμερική. Συγκεκριμένα, θα προβληθεί στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Και αν δε θέλετε να ξενυχτίσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να την δείτε όποτε εσείς θέλετε.

Δείτε πώς αντέδρασαν οι ανυποψίαστοι φαν του Game of Thrones βλέποντας ξαφνικά στο κατάστημα την Άρια που έλεγε ότι δεν είναι η Άρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.