TV & Media

Τζόνι Ντεπ: Ήταν σαν κακός «Νονός» που δεν θα κέρδιζε Όσκαρ (video)

Αυστραλός πολιτικός χλευάζει τον 52χρονο για την ερμηνεία του στο βίντεο της απολογίας με την Άμπερ Χερντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126398-283991.jpg

Ο Αυστραλός πολιτικός που απείλησε να σκοτώσει τα σκυλάκια των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ γιατί εισήλθαν παράνομα στη χώρα, έδωσε συνέχεια στον επονομαζόμενο «Πόλεμο κατά των Τεριέ» χλευάζοντας το υποκριτικό ταλέντο του ζευγαριού του Χόλιγουντ στο βίντεο με το οποίο χθες Δευτέρα απολογήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου και του αυστραλιανού λαού. Μια βιντεοσκοπημένη συγγνώμη με την οποία η 29χρονη Άμπερ Χερντ γλίτωσε την καταδίκη και ενδεχομένως τη φυλακή.

image

Ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας, Μπάρναμπι Τζόις, είπε ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν σαν να περνάει από για το ρόλο του Νονού. «Δεν νομίζω ότι θα κέρδιζε Όσκαρ για αυτήν την ερμηνεία», πρόσθεσε δηκτικά ο Αυστραλός υπουργός. Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως τόνισε, η κυβέρνησή του κατάφερε να πετύχει όλα όσα ήθελε με το βίντεο αυτό: να δείξει δηλαδή ότι αν δεν υπακούς τους νόμους στην Αυστραλία, τότε θα έχεις σοβαρούς μπελάδες.

Σε άλλη συνέντευξή του στο Κανάλι 7 της Αυστραλίας ο Τζόις διέψευσε ότι ήταν ο σκηνοθέτης του βιντεοσκοπημένης απολογίας. «Σε ό,τι αφορά τη σκηνοθεσία αυτής της φρικτής ταινίας δεν έχω καμία ανάμειξη. Ακόμα κι εγώ θα το είχα σκηνοθετήσει καλύτερα», είπε ο Μπάρναμπι Τζόις και πρόσθεσε: «Θα του έλεγα: 'Πάμε ξανά Τζόνι, αυτή τη φορά νιώσε το, απόλαυσε το».

Στο βίντεο ο Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ με έναν τόνο ειρωνείας στη φωνή χαρακτηρίζουν την Αυστραλία «ένα υπέροχο νησί, με μια πλούσια και μοναδική χλωρίδα και πανίδα, αλλά και υπέροχους ανθρώπους». Ο 52χρονος σταρ κλείνει την απολογία του λέγοντας: «Δηλώστε τα πάντα πριν μπείτε στην Αυστραλία».


Φωτογραφίες: EPA/GLENN HUNT , EPA/LUKAS COCH

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.