TV & Media

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ανήθικα» τα ποσά που δαπανώνται στην πολιτική

Τότε γιατί ο ίδιος και η σύζυγός του Αμάλ διοργάνωσαν πανάκριβο γκαλά για την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126278-283685.jpg

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ χαρακτήρισε «ανήθικα» τα ποσά που δαπανώνται για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών στις Ηνωμένες Πολιτείες παρόλο που ημέρες νωρίτερα ο ίδιος και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν παρέθεσαν δείπνο στο Σαν Φρανσίσκο για την ενίσχυση της καμπάνιας της υποψήφιας για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, Χίλαρι Κλίντον. Το κόστος ανά ζευγάρι για το γκαλά των Κλούνεϊ ήταν 353.000 δολάρια.

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με την κριτική που ασκεί ο αντίπαλος της Κλίντον, Μπέρνι Σάντερς, για τους χρηματοδότες της Κλίντον ο σταρ του Χόλιγουντ δεν μάσησε τα λόγια του. «Πιστεύω ότι είναι αισχρά τα χρήματα που δαπανώνται. Ο Σάντερς έχει απόλυτο δίκιο. Είναι γελοίο να υπάρχουν αυτά τα ποσά στην πολιτική. Είδαμε μερικούς διαδηλωτές χθες βράδυ όταν παρκάραμε στο Σαν Φρανσίσκο κι έχουν δίκιο που διαδηλώνουν. Έχουν απόλυτο δίκιο», δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός στο NBC.

Για το δείπνο στο Σαν Φρανσίσκο ο Τζορτζ Κλούνεϊ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επισημαίνοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δεν προορίζονται για την εκστρατεία της Κλίντον, αλλά για υποψήφιους που θέλουν να μπουν στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Σε συνέντευξή του στο CNN ο γερουσιαστής του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς συμφώνησε απόλυτα με τη δήλωση Κλούνεϊ για τις «ανήθικες» συνεισφορές στην πολιτική. Ερωτηθείς αν ο Αμερικανός ηθοποιός υπολογίζει στο «λάθος άλογο» για την κούρσα του προεδρικού χρίσματος ο Σάντερς απάντησε: «Έτσι νομίζω».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.