TV & Media

Αυτοί είναι οι νικητές των κινηματογραφικών βραβείων του MTV

Έλαμψαν Σαρλίζ Θερόν, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και «Star Wars»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
125601-281948.jpg

Το «Star Wars: The Force Awakens» ανακηρύχτηκε ταινία της χρονιάς στα κινηματογραφικά βραβεία του MTV, που απονεμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια.

Βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους η Σαρλίζ Θερόν (για το Mad Max: Fury Road) και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (για το The Revenant).

Η 40χρονη Νοτιοαφρικανή Σαρλίζ Θερόν ήταν εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ενώ στη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε αποκλειστικό κλιπ από τη νέα ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας» (Suicide Squad).

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός αναδείχθηκε η 24χρονη Βρετανίδα Ντέιζι Ρίντλεϊ του «Star Wars». Ο Ράιαν Ρέινολντς απέσπασε το βραβείο καλύτερης κωμικής ερμηνείας για το «Deadpool», ενώ ο Κρις Πρατ καλύτερης ερμηνείας σε ταινία δράσης για το «Jurassic World».

Καλύτερη ηρωίδα αναδείχθηκε η Κάτνις Έβερντιν της Τζένιφερ Λόρενς και καλύτερος κακός ο Κάιλο Ρεν του Άνταμ Ντράιβερ (Star Wars: The Force Awakens).

Καλύτερη μάχη ήταν εκείνη ανάμεσα στον Deadpool και τον Ajax στην ταινία «Deadpool», η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την αρκούδα.

Την τελετή απονομής παρουσίασαν οι Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ. Στα βραβεία έδωσαν το «παρών» η Τζέσικα Τσάστεϊν, η Κάρα Ντελεβίν, ο Ζακ Έφρον, ο Κρις Έβανς, η Τζίτζι Χαντίντ, ο Κρις Χέμσγουορθ, ο Κέντρικ Λαμάρ, ο Τζάρεντ Λέτο κ.ά.

photo: EPA/NINA PROMMER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.