TV & Media

Το γεμάτο υποσχέσεις και υπονοούμενα SMS της Τζένιφερ Λόπεζ στον ΝτιΚάπριο (video, εικόνες)

Και η άμεση απάντηση του Λίο, ο οποίος δεν λέει ποτέ «όχι» σε μια πρόσκληση για πάρτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
124652-279684.jpg

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάθεται στη θέση του συνοδηγού με οδηγό τον οικοδεσπότη του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου της αμερικανικής τηλεόρασης «Late Show» Τζέιμς Κόρντεν. Με το «Carpool Karaoke» ο Κόρντεν κάθε εβδομάδα πηγαίνει μια βόλτα με διάσημους τραγουδιστές και εκτός από τραγούδι ο παρουσιαστής και γνωστό πειραχτήρι επιφυλάσσει διάφορες αυθόρμητες εκπλήξεις για τους καλεσμένους του. Αυτή τη φορά πήρε το κινητό μέσα από τα χέρια της Τζένιφερ και από όλες τις διάσημες επαφές της (Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντέμι Λοβάτο, Ίγκι Αζαλέα κ.ά.) επέλεξε να στείλει ένα γραπτό μήνυμα στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ένα SMS γεμάτο υποσχέσεις και υπονοούμενα στο οποίο η Τζένιφερ Λόπεζ δήθεν γράφει: «Γεια σου μωρό μου, αισθάνομαι πως έχω την ανάγκη να ξεδώσω. Με οποιοδήποτε τρόπο. Έχεις καμία πρόταση; Ενημέρωσέ με... J.Lo (Ξέρεις, από το Μπλοκ)».

image

Η απάντηση του Λίο δεν άργησε και φυσικά ο ηθοποιός που σάρωσε φέτος όλα τα βραβεία επιβεβαιώνει τη φήμη του ως party animal και γράφει: «Μιλάς για απόψε Μπου Μπου; Σκέφτεσαι κάτι σε clubbing; »

image

«Από ό,τι φαίνεται θα βγω απόψε», είπε η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός για να συνεχίσει το αστείο με τον Κόρντεν. Λίγο πριν τελειώσει η καραόκε κούρσα η Λόπεζ μάς ξενέρωσε λέγοντας πως θα μείνει σπίτι με τα παιδιά της. (Η πλάκα του Κόρντεν με το κινητό της Τζέι Λο ξεκινά στο 9ο λεπτό του βίντεο). 

image

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.