TV & Media

Μαντόνα: Έγδυσε με τα μάτια και τα χέρια μια 17χρονη σέξι Ελληνίδα (video, εικόνες)

Η Ζοζεφίνα Γεωργίου, διάσημη πλέον παντού, λέει: «Εγώ θα κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123688-277323.jpg

«Συγγνώμη. Σεξουαλική κακοποίηση», λέει γελώντας η Μαντόνα. Δίπλα της στέκεται μια καλλίγραμμη φαν, την οποία η βασίλισσα της ποπ «είδε και ξεχώρισε» μέσα από το κοινό και την κάλεσε πάνω στη σκηνή του Μπρίσμπεϊν. «Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να της χαστουκίσεις τα… οπίσθια και να της κατεβάσεις το...» είπε η Μαντόνα κατεβάζοντας το τοπάκι της κοπέλας και βγάζοντας το στήθος της σε κοινή θέα. «Ω, γ@αμ@το. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Μπορείς αν θες να κάνεις το ίδιο και σε μένα».

Το τελευταίο διάστημα η σκηνική παρουσία της Μαντόνα είναι με το ζόρι προκλητική. Εμφανίζεται πάντα με καθυστέρηση ωρών και δηλώνει ότι φταίει ο κόσμος που προσέρχεται νωρίς στις συναυλίες. Κατεβάζει τις βότκες πάνω στη σκηνή και μετά τρικλίζει ή ξεχνάει τους στίχους των τραγουδιών της. Όλοι αποδίδουν την περίεργη αυτή συμπεριφορά της Αμερικανίδας στη δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι για την επιμέλεια του γιου τους, Ρόκο.

Ποια είναι η 17χρονη που έγινε διάσημη εν μία νυκτί

Η 17χρονη που ξεγύμνωσε η Μαντόνα λέγεται Ζοζεφίνα Γεωργίου και είναι… ελληνικής καταγωγής. Δηλώνει μοντέλο, λάτρης της σκληρής ροκ και φυσικά απολαμβάνει τη διασημότητα που της χάρισε η βασίλισσα της ποπ. «Είδα τη Μαντόνα να με κοιτάει και να μιλάει σε κάποιους τύπους που και αυτοί στη συνέχεια άρχισαν να με παρατηρούν. Δέκα λεπτά αργότερα ένας από αυτούς με πλησίασε και με ρώτησε: "Σου αρέσει να χορεύεις; Η Μαντόνα σε κάθε σόου ανεβάζει στη σκηνή έναν θεατή"».

Η Ζοζεφίνα ξεκαθαρίζει ότι το περιστατικό πάνω στη σκηνή δεν την ενόχλησε. «Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι - γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;» αναρωτήθηκε η 17χρονη μιλώντας στην εφημερίδα Courier Mail όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μηνύσει την Μαντόνα αν και το αυστραλιανό δίκαιο της δίνει αυτή τη δυνατότητα. «Δεν κατάλαβε γιατί έγινε τόσο θέμα το στήθος μου. Το βρήκα κάτι πολύ φυσιολογικό».

Η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook υποστήριξε ότι η κόρη της δεν εξευτελίστηκε, αντίθετα, όπως έγραψε «Ενθουσιάστηκε και είχε την καλύτερη στιμγή της ζωής της».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josephine. (@josephineisaflower) στις Οκτ 29, 2015, 2:55πμ PDT

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Josephine. (@josephineisaflower) στις Δεκ 25, 2015, 2:24πμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josephine. (@josephineisaflower) στις Ιαν 15, 2016, 12:43πμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josephine. (@josephineisaflower) στις Ιαν 30, 2016, 11:10μμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josephine. (@josephineisaflower) στις Μάρ 17, 2016, 12:26πμ PDT

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχείο της ΕΡΤ: Συνέντευξη με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο
Αρχείο της ΕΡΤ: Όταν η μνήμη συναντάει το μέλλον

Επισκεφτήκαμε το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ, περπατήσαμε ανάμεσα σε ατελείωτους διαδρόμους που διασώζουν ήχους και εικόνες από το 1900 μέχρι σήμερα και μιλήσαμε με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.