TV & Media

Εύα Γκριν: Στο σπίτι της «Μις Πέρεγκριν» ζουν ασυνήθιστα παιδιά (video)

Ο Τιμ Μπάρτον που αγαπήσαμε επέστρεψε. Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123501-276884.jpg

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρον με τίτλο: «Μις Πέρεγκριν - Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά». Μια γκόθικ παραμυθένια ιστορία που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ράνσομ Ριγκς. Κεντρικό πρόσωπο η Μις Πέρεγκριν, μια Μέρι Πόπινς για παιδιά με ιδιαίτερα χαρίσματα, την οποία υποδύεται η νέα μούσα του Μπάρτον, Εύα Γκριν.

Η ταινία, αφηγείται την ιστορία του Τζέικ, ο οποίος με κάποια στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, βρίσκει ένα μαγικό μέρος. Τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους της «Στέγης» και μαθαίνει για τις δυνάμεις και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μοναχά το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.

image

«Όταν με προσέγγισαν αρχικά για να σκηνοθετήσω το "Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά", μου έδωσαν μια σύνοψη του μυθιστορήματος με όλες τις φωτογραφίες που είχε το βιβλίο. Με ρούφηξαν και με στοίχειωσαν αυτόματα οι μυστηριώδεις εικόνες της ιστορίας που έγραψε ο Ράνσομ Ριγκς και ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θέλω πολύ να διηγηθώ κι εγώ την ιστορία αυτών των παιδιών. Ένα κορίτσι, πιο ελαφρύ κι από τον άνεμο, ένα αγόρι στο στομάχι του οποίου κατοικούν μέλισσες, μια γυναίκα που μεταλλάχθηκε σε πτηνό – ήταν ξεκάθαρα ένας κόσμος τον οποίο ήθελα να εξερευνήσω. Έτσι έκανα μια ταινία για όλους αυτούς», δηλώνει ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχείο της ΕΡΤ: Συνέντευξη με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο
Αρχείο της ΕΡΤ: Όταν η μνήμη συναντάει το μέλλον

Επισκεφτήκαμε το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ, περπατήσαμε ανάμεσα σε ατελείωτους διαδρόμους που διασώζουν ήχους και εικόνες από το 1900 μέχρι σήμερα και μιλήσαμε με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.