TV & Media

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει για πέμπτη φορά στη μεγάλη οθόνη

Ο Χάρισον Φορντ στο ρόλο του αρχαιολόγου και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στην καρέκλα του σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123465-276800.jpg

Το «Βασίλειο Κρυστάλλινου Κρανίου» δεν κατάφερε τελικά να «εξοντώσει» εμπορικά τον Ιντιάνα Τζόουνς και η εταιρεία παραγωγής Disney ανακοίνωσε ότι ο ριψοκίνδυνος και αγαπημένος κινηματογραφικός αρχαιολόγος επιστρέφει για πέμπτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο 73χρονος Χάρισον Φορντ θα ντυθεί και πάλι με το καπέλο και το μαστίγιο του Ίντι, ενώ ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της πέμπτης ταινίας της σειράς, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2019.

Κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Κρις Πρατ θα είναι ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς. Ο Σπίλμπεργκ διέψευσε τη φήμη λέγοντας: «Ο Ίντι θα είναι για πάντα ο Φορντ».

«Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους σημαντικότερους ήρωες στην ιστορία του κινηματογράφου και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη το 2019», ανέφερε ο πρόεδρος της Disney Άλαν Χορν. Η ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, θα προβληθεί 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία της τέταρτης ταινίας της σειράς, το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου, όπου ο Ιντιάνα Τζόουνς ξαναβρίσκει την παλιά αγαπημένη του, τη Μάριον (Κάρεν Άλεν) και ανακαλύπτει ότι έχει έναν μεγάλο γιο, τον Ματ (Σία Λαμπέφ). Η ταινία εκείνη έγινε δεκτή με ανάμικτες κριτικές.

Η Disney δεν διευκρίνισε αν η Άλεν και ο Λαμπέφ θα συμμετάσχουν στη νέα ταινία, ούτε έδωσε πληροφορίες για το σενάριο. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Κάθλιν Κένεντι και Φρανκ Μάρσαλ, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει και πάλι ο Σπίλμπεργκ που έχει γυρίσει και όλες τις προηγούμενες ταινίες της σειράς.

Οι τέσσερις προηγούμενες ταινίες του «Ιντιάνα Τζόουνς», που ήταν δημιούργημα του Τζορτζ Λούκας, έχουν φέρει έσοδα σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχείο της ΕΡΤ: Συνέντευξη με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο
Αρχείο της ΕΡΤ: Όταν η μνήμη συναντάει το μέλλον

Επισκεφτήκαμε το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ, περπατήσαμε ανάμεσα σε ατελείωτους διαδρόμους που διασώζουν ήχους και εικόνες από το 1900 μέχρι σήμερα και μιλήσαμε με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.