TV & Media

Μαντόνα: «Μεθυσμένη» με ροζ περούκα κλόουν πάνω σε παιδικό ποδήλατο τραγουδά κλαίγοντας για τον Ρόκο

Η βασίλισσα της ποπ κατηγορείται για εμπορευματοποίηση του γιου της (video, εικόνες)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123080-275869.jpg

Παραπατούσε πάνω στη σκηνή ντυμένη ως κλόουν με ροζ περούκα η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, στη συναυλία που έδωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εμφανώς μεθυσμένη, ανέβηκε στη σκηνή με τέσσερις ώρες καθυστέρηση και ξέσπασε σε κλάματα στο Intervention, το οποίο αφιέρωσε στο γιο της Ρόκο. Η 57χρονη διεκδικεί την κηδεμονία του 15χρονου γιου της από τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Μαντόνα μάλλον έχει χάσει τη δικαστική μάχη και αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά της.

Είπε ότι δεν ήταν μεθυσμένη, αλλά παρήγγειλε ένα κοσμοπόλιταν στην σκηνή το οποίο όλοι είδαν ότι το άδειασε. «Μέχρι στιγμής η Μαντόνα είναι μεθυσμένη και συνέχεια χάνει τα λόγια της», έγραψε μια φαν στο Twitter που ήταν στη συναυλία. Επίσης η ίδια είπε: «Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω. Όταν άδειαζε το ποτήρι, φώναζε: «Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω». Πριν αρχίσει το Intervention η Μαντόνα είπε: «Πρέπει να σώσω το μωρό μου» και μία τεράστια φωτογραφία του γιου της εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη.

image

image

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ξεσπάει σε κλάματα πάνω στη σκηνή. Το έκανε αυτήν την εβδομάδα και στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. «Δεν υπάρχει πιο δυνατή αγάπη από αυτήν της μητέρας προς το γιο της. Όταν μιλώ για αυτόν πολύ μπορεί να κλάψω». Η 57χρονη σταρ της ποπ κατηγορείται για εμπορική εκμετάλλευση του γιου της.

image

Ο Ρόκο ζει στο Λονδίνο με τον πατέρα του και τη σύζυγό του, το 33χρονο μοντέλο Τζάκι Άνσλεϊ.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχείο της ΕΡΤ: Συνέντευξη με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο
Αρχείο της ΕΡΤ: Όταν η μνήμη συναντάει το μέλλον

Επισκεφτήκαμε το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ, περπατήσαμε ανάμεσα σε ατελείωτους διαδρόμους που διασώζουν ήχους και εικόνες από το 1900 μέχρι σήμερα και μιλήσαμε με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.