TV & Media

Ελεύθερος και ακόμα πιο ωραίος ο κατάδικος-μοντέλο Τζέρεμι Μικς (εικόνες)

Όλα δείχνουν ότι μετά τις μπάρες τον περιμένουν οι πασαρέλες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θυμάστε τον Τζέρεμι Μικς; Τον κατάδικο με τα διαπεραστικά μπλε μάτια που είχε ρίξει το ίντερνετ όταν η αστυνομία ανέβασε τη φωτογραφία της σύλληψής του στο Facebook; Ο Αμερικανός που είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και είχε χαρακτηριστεί με παγκόσμια αποδοχή ως ο πιο σέξι τρόφιμος στον κόσμο εξέτισε τη διετή ποινή του και αφέθηκε ελεύθερος.

image

Ο ελεύθερος Τζέρεμι ανακοίνωσε τα καλά νέα στη σελίδα του στο Instagram, το οποίο «συντηρούσε» η σύζυγός του για όσο διάστημα εκείνος ήταν στη φυλακή. «Ανυπομονώ να ξανασμίξω με την οικογένεια μου. Μετρώ τις ημέρες», έγραψε ο Μικς κάτω από τη φωτογραφία του με τον αδελφό του.

I want to thank my family and everybody for all your love, support and prayers. I'm overwhelmed and grateful for what lies ahead. I'm ready @jimjordanphotography and @whitecrossmanagement #jeremymeeks #jimjordan #whitecrossmanagement

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις Μάρ 9, 2016, 4:43μμ PST

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Τζέρεμι Μικς θα βρεθεί από το προαύλιο των φυλακών στις πασαρέλες. «Ανοίγονται άπειρες ευκαιρίες για τον Τζέρεμι», δήλωσε ο ατζέντης του Τζιμ Τζόρνταν χάρη σε εκείνη την πρώτη φωτογραφία που έγινε viral. «Πρακτορείο μοντέλων και ριάλιτι σόου από όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κλείσουν συμβόλαια συνεργασίας με τον πελάτη μου», πρόσθεσε.

So excited to see @jmeeksofficialjr in two weeks! #almosthome

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις Φεβ 24, 2016, 4:53μμ PST

Happy Valentine's Day ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις Φεβ 14, 2016, 1:32μμ PST

These were the best days. Spending time with my son @jmeeksofficialjr I'll be home soon #37 days!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις Φεβ 1, 2016, 3:43πμ PST