TV & Media

H Μαντόνα έχασε την κηδεμονία του γιου της και κατέρρευσε στη σκηνή (video)

Ο Γκάι Ρίτσι κέρδισε τη δίκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον πρώην σύζυγο της Μαντόνα και σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι περνά έπειτα από δικαστική διαμάχη η κηδεμονία του 15χρονου γιου της, Ρόκο.

Η 56χρονη τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Όκλαντ σχεδόν κατέρρευσε στη σκηνή και αφιέρωσε ένα τραγούδι στο γιο της. Συγκεκριμένα, με δάκρυα στα μάτια είπε πάνω στη σκηνή: «Δεν υπάρχει πιο δυνατή αγάπη από αυτή της μάνας για τον γιο της» κι έπειτα του αφιέρωσε το «La Vie en Rose».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η βασίλισσα της ποπ φέρεται να είπε σε φίλους της: «Αποδέχομαι το γεγονός ότι έχασα τον γιο μου».

Η διαμάχη για την κηδεμονία του Ρόκο ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Ρόκο άφησε μόνη της τη μητέρα του να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία της και πήρε πτήση για τη Βρετανία, προκειμένου να μείνει με τον πατέρα του. Από τότε, ο Ρόκο έχει αδιαφορήσει στις εκκλήσεις της μητέρας του να επιστρέψει σε εκείνη ακόμα και όταν δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον κάλεσε να παραστεί έστω κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων στο σπίτι της Μαντόνα στις ΗΠΑ, αλλά εκείνος και πάλι προτίμησε την πατρική συντροφιά.