TV & Media

Η πιο όμορφη συνωμοσία του ίντερνετ έχει Jennifer Lawrence και Helen Mirren (εικόνες)

Η μεγάλη ομοιότητα των δύο ηθοποιών αφορμή για ατελείωτα σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
122269-274101.jpg

Καταιγισμός σχολίων άρχισε στο Reddit μετά την φωτογραφία που ανέβασε ο χρήστης JIkapomycc. Στη φωτό που πόσταρε είναι η Helen Mirren, λίγο παραπάνω από 20 ετών και ο χρήστης τονίζει την ομοιότητά της με την Jennifer Lawrence. 

image

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος πρόσεξε την ομοιότητα των δύο εξαιρετικών ηθοποιών. Την πρώτη φορά ανέφερε τα περί ομοιότητας στην ίδια την Jennifer Lawrence, ο John Stewart στην σατιρική εκπομπή του. 

Μετά από ένα χρόνο, η Helen Mirren παραχωρεί συνέντευξη και σε σχετική ερώτηση λέει ότι υπάρχει μεγάλη ομοιότητα και τονίζει ότι νιώθει κολακευμένη όταν της αναφέρουν πως μοιάζει με την Jennifer Lawrence, καθώς την θεωρεί πολύ πιο όμορφη και δήλωσε φανατική θαυμάστριά της. 

Πριν από 4 μήνες χρήστης του imgur ανεβάζει τρεις φωτογραφίες που κάνουν την συνωμοσία απολαυστική. Το σίγουρο είναι ότι και η Helen Mirren στα νιάτα της ήταν πανέμορφη −και παραμένει μια όμορφη και ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα− ενώ αμφότερες υποκριτικά είναι ανώτερου επιπέδου. 

image

image

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχείο της ΕΡΤ: Συνέντευξη με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο
Αρχείο της ΕΡΤ: Όταν η μνήμη συναντάει το μέλλον

Επισκεφτήκαμε το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ, περπατήσαμε ανάμεσα σε ατελείωτους διαδρόμους που διασώζουν ήχους και εικόνες από το 1900 μέχρι σήμερα και μιλήσαμε με τον διευθυντή του, Βασίλη Αλεξόπουλο.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.