TV & Media

Ο Ίγκι Ποπ επιστρέφει γυμνός για την Τέχνη (εικόνα)

Ποζάρει μπροστά σε 21 καλλιτέχνες ηλικίας από 19 έως 80 ετών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Περισσότερα από 20 γυμνά του Ίγκι Ποπ θα εκτεθούν στο Μουσείο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ του Βρετανού καλλιτέχνη, Τζέρεμι Ντέλερ.

image

Ο πρώην frontaman των Stooges πόζαρε γυμνός ενώπιον 21 καλλιτεχνών ηλικίας από 19 έως 80 ετών σε μάθημα ζωγραφικής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης στις 21 Φεβρουαρίου. Τα έργα των καλλιτεχνών θα εκτεθούν σε έκθεση με τίτλο «Iggy Pop Life Class» το Φθινόπωρο και στη συνέχεια θα κάνει παγκόσμια περιοδεία.

«Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να εξετάσουμε την ανθρώπινη μορφή» είπε ο Βρετανός καλλιτέχνης και πρόσθεσε «είναι απολύτως λογικό ο Ίγκι να αποτελέσει το θέμα ενός Life Class − το κορμί του είναι σημαντικό για να κατανοήσουμε τη ροκ και τη θέση της στην αμερικάνικη κουλτούρα. Έχει σημαδευτεί από πολλά και πρέπει να καταγραφεί».

Εντωμεταξύ, στις 18 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του ρόκερ Post Pop Depression, μια δουλειά για την οποία συνεργάστηκε με τον Ματ Χέλντερς των Arctic Monkeys και τους Τζος Χομ και Ντιν Φερτίτα των Queen of the Stone Age και ηχογραφήθηκε κρυφά, όπως δημοσίευσαν οι New York Times.