TV & Media

Η Τζένιφερ Γκάρνερ λύνει τη σιωπή της για τον Μπεν Άφλεκ

Αγνώριστος ο δημοφιλής σταρ σε πάρτι πριν τα Όσκαρ (εικόνες, βίντεο)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121880-273069.jpg

Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις φήμες που θέλουν τον πρώην σύζυγό της Μπεν Άφλεκ να την έχει απατήσει με τη νταντά των παιδιών της, επιμένοντας πως κάτι τέτοιο «δεν είχε καμία σχέση» με το χωρισμό της.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που έπειτα από 10 χρόνια γάμου ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη σχέση του, προκαλώντας αίσθηση στη show-biz, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των μίντια.

«Θα σας πως κάτι: ήμασταν σε διάσταση για μήνες πριν ακούσω την ιστορία για τη νταντά» εξομολογείται στο νέο τεύχος του Vanity Fair η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία φιγουράρει στο εξώφυλλό του, μιλώντας για την προσωπική της ζωή ανοιχτά.

image

«Δεν είχε να κάνει αυτό με την απόφασή μας να χωρίσουμε. Αυτή δεν ήταν κομμάτι της εξίσωσης».

«Κακή κρίση; Ναι» σημειώνει, προσθέτοντας πως «δεν είναι σπουδαίο πράγμα για τα παιδιά σου η νταντά τους να εξαφανίζεται από τις ζωές τους».

Watch this on The Scene.

Όπως αποκάλυψε η Τζένιφερ Γκάρνερ, είναι υποχρεωμένη ακόμα «να συζητά για τη σημασία ενός "σκανδάλου" με τα παιδιά της», ενώ παράλληλα έμαθε να αποφεύγει το κουτσομπολιό σβήνοντας την τηλεόρασή της και μένοντας μακριά από το ίντερνετ.

«Άνοιξα μια μέρα το CNN και ήμασταν εκεί» θυμάται η 43χρονη ηθοποιός. «Δεν το κάνω πια. Πήρα ένα σιωπηλό όρκο με τον εαυτό μου το περασμένο καλοκαίρι να μείνω πραγματικά εκτός από όλο αυτό» εξομολογείται.

Όπως φαίνεται όμως, ο Μπεν Άφλεκ δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τις φήμες των σκανδαλοθηρικών μίντια. Σύμφωνα με τη Τζένιφερ Γκάρνερ «Ο Μπεν υποστηρίζει πως "ω, δεν ενδιαφέρεσαι" και εγώ του απαντώ "όχι, είναι το αντίθετο ακριβώς"» εξηγεί.

«Με πονά τόσο πολύ και ενδιαφέρομαι πολύ» τονίζει η Τζένιφερ Γκάρνερ, σημειώνοντας πως «δεν μπορώ να αφήσω το θυμό ή τον πόνο να γίνει η κινητήριος δύναμή μου». «Πρέπει να προχωρήσω μπροστά» δηλώνει.

image

Εντωμεταξύ, ο Μπεν Αφλεκ εμφανίστηκε κυριολεκτικά αγνώριστος σε πάρτι λίγο πριν από την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν χαμογέλασε ούτε μία φορά στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από τον χώρο που θα γινόταν το πάρτι, στο Μπέβερλι Χιλς.

image

Ήταν φρεσκοξυρισμένος, αλλά σκυθρωπός και προσπέρασε γρήγορα τους φαν που είχαν συγκεντρωθεί. Το ίδιο «πεσμένος» ήταν και μετά το τέλος του πάρτι, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως φαίνεται, το τέλος αυτής της σχέσης δεν είναι παρά η αρχή ενός νέου κύματος δημοσιότητας για τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.