TV & Media

Δάκρυσε η Τζένιφερ Άνιστον στη σκηνή με τα «Φιλαράκια» της (εικόνες, video)

Απογοήτευσε η πολυδιαφημιζόμενη επανένωση, δεν ήταν αυτό που περίμενε το κοινό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121305-271658.jpg

Από όλα τα «Φιλαράκια» η Τζένιφερ Άνιστον ήταν αυτή που δάκρυσε και συγκινήθηκε περισσότερο κατά την τηλεοπτική φιέστα του NBC προς τιμή του σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους, ο οποίος έχει γυρίσει μερικές από τις πιο διάσημες και διαχρονικές κωμωδίες στην αμερικανική τηλεόραση. Δικά του «παιδιά» είναι οι σειρές «Τα Φιλαράκια», το «Cheers», το «Taxi», το «Γουίλ και Γκρέις», το «Big Bang Theory» και πολλές άλλες πετυχημένες sitcom.

image

Τελικά η πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη επανένωση των Ρέιτσελ, Φοίβη, Μόνικα, Τζόι και Ρος έγινε σε μια σκηνή και δεν υπήρξε κάποιο καινούργιο επετειακό επεισόδιο, όπως είχε υπονοηθεί. Ο Μάθιου Πέρι δεν μπόρεσε τελικά να φύγει από το Λονδίνο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά ήταν αυτός που με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα καλωσόρισε τους τηλεοπτικούς φίλους του στη σκηνή λέγοντας: «Υποδεχτείτε τους φίλους που τυχαίνει να είναι το καστ της σειράς Τα Φιλαράκια».

image

image

image

Τα πέντε «Φιλαράκια» μίλησαν για τη σχέση τους εκτός και εντός πλατό και φυσικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που άλλαξε τη ζωή τους και την καριέρα τους. «Θα κάναμε τα πάντα για τον Τζιμ Μπάροους, γιατί μας έδωσε την ευκαιρία ζωής», είπε συγκινημένη η Τζένιφερ Άνιστον. «Βιώσαμε τα πάντα μαζί: τη φιλία, τη λύπη, μωρά, γάμους. Κάναμε τα πάντα μαζί και η πιο υπέροχη εμπειρία ήταν η αγάπη που εισπράτταμε από τον κόσμο», πρόσθεσε.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η τηλεοπτική Μόνικα, αποκάλυψε ότι για δέκα ολόκληρη χρόνια τα κορίτσια της σειράς πήγαιναν για μεσημεριανό μαζί μετά τα γυρίσματα. Ο Ματ ΛεΜπλανκ αναφέρθηκε στο πόσο ο σκηνοθέτης τούς παρότρυνε να κάνουν παρέα εκτός γυρισμάτων.

image

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Άντι Κόεν, ρώτησε τα «Φιλαράκια» αν είχαν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, το οποίο απαγόρευε τις μεταξύ τους σεξουαλικές σχέσεις. Και πάνω στην πιο πιπεράτη ερώτηση της βραδιάς έπεσαν οι διαφημίσεις.

image

Πάντως οι χρήστες στο Twitter και φανατικοί φίλοι της σειράς δήλωσαν απογοητευμένοι από το σόου του NBC. «Αυτό ήταν όλο; Το τρέιλερ ήταν πιο ενδιαφέρον», έγραψε ένας χρήστης. «Νομίσαμε ότι θα βλέπαμε επεισόδιο» και «Μου φάνηκαν όλοι τους περίεργοι. Λες και ήταν εκεί με το ζόρι», σχολίασαν άλλοι χρήστες.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.