TV & Media

Πώς τα «Φιλαράκια» μιας σειράς έγιναν κολλητοί φίλοι για πάντα (video)

Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Ρος και Τζόι δηλώνουν πανέτοιμοι για το reunion της Κυριακής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η χημεία ανάμεσα στα έξι «Φιλαράκια» της τηλεόρασης είναι αδιαμφισβήτητη και για αυτό και παραμένει μία από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες κωμικές σειρές. Η παρέα των πέντε συμπρωταγωνιστών −Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ− συναντήθηκαν ενόψει του τηλεοπτικού reunion της Κυριακής και αποκάλυψαν το μυστικό της χημείας τους. Από ό,τι είπαν αυτό που τους έκανε φίλους στο «γυαλί» και στη ζωή ήταν το πόκερ.

image

Οι πέντε συναντήθηκαν για να μιλήσουν για το επεισόδιο της Κυριακής, το οποίο είναι αφιερωμένο στο σκηνοθέτη της σειράς, Τζέιμς Μπάροουζ. Ως γνωστόν, ο εκτός της παρέας Μάθιου Πέρι είναι στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Ο Μπάροουζ επέμενε να γνωριστούμε καλύτερα και μας ενθάρρυνε να κάνουμε παρέα και εκτός πλατό. Να είμαστε ευγενικοί αναμεταξύ μας, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον» θυμάται ο «Τζόι» Ματ ΛεΜπανκ.

«Μας έδωσε το καμαρίνι του που ήταν τεράστιο. Πιστεύω ότι χωρίς να ειπωθεί γνωρίζαμε ότι έπρεπε να γίνουμε φίλοι. Να συνδεθούμε. Κι έτσι αρχίσαμε να παίζουμε πόκερ για ώρες στο καμαρίνι του Τζίμι» είπε η «Φοίβη» Λίζα Κούντροου. Η Άνιστον εξήγησε πως από το πόκερ στο καμαρίνι έφτασαν στο επεισόδιο, The One With all the Poker, της πρώτης σεζόν.