TV & Media

Το ελληνικό τραγούδι αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη (εικόνες)

Βαρύ το πένθος για τον ξαφνικό χαμό του λαϊκού τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121032-271044.jpg

Συντετριμμένοι συνάδελφοι και φίλοι του Παντελή Παντελίδη αδυνατούν να πιστέψουν την είδησή του θανάτου και με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν τον 32χρονο δημοφιλή τραγουδιστή.

«Αφήστε με. Έχασα τον γιο μου, έχασα το παιδί μου» δήλωσε με σπαρακτικό τρόπο ο Βασίλης Καρράς στο Star, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την είδηση του θανάτου. Ο Βασίλης Καρράς δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω. Ο Βασίλης Καρράς και ο πρόωρα χαμένος Παντελής Παντελίδης είχαν συνεργαστεί τόσο στην πίστα, όσο και δισκογραφικά.

Συγκλονισμένος ο Πλούταρχος δηλώνει ότι σπάει η καρδιά του. «Ειλικρινά δεν μπορώ να μιλήσω… Έχω ταραχτεί πάρα πολύ» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε» πρόσθεσε ο Πλούταρχος. «Ξέρω τι παιδί ήτανε... χρυσό παιδί, έχω συνεργαστεί μαζί του και ξέρω... Είμαι συγκλονισμένος, δεν έχω λόγια. Είμαι ταραγμένος .... ήταν καλός τραγουδιστής» συμπλήρωσε και δάκρυσε.

Ο STAN αποχαιρετά στο Facebook τον φίλο του: «Μέσα από τους στίχους σου, την φωνή σου και τις όμορφες στιγμές που σε όλους μας χάρισες θα ζεις για πάντα. Και τις χάρισες απλόχερα. Να ξέρεις θα μου λείπεις, σε κάθε στιγμή της ζωής μου…»

Δεν μπορω να το πιστέψω .Δεν θελω . Πριν απο λίγες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου έδινες και σου έδινα κουράγιο. Ση...

Posted by STAN - Stratos Antipariotis Official on Thursday, 18 February 2016

Η Ελένη Χατζίδου δήλωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 «Τώρα το έμαθα... Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα; Δε το πιστεύω. Αχ, θεέ μου... Τα μεγάλα αστέρια έτσι είναι... Είχα μέρες να του μιλήσω, δε ξέρω τι να πω παιδιά. Κουράγιο στην οικογένειά του. Δε μπορώ να μιλήσω». «Τι να πω ρε παιδιά;

image

Η Μελίνα Ασλανίδου έγραψε στο Τwitter: «Έχω σοκαριστεί. Δεν θέλω να γράψω τίποτα ιδιαίτερο».

Πολύ λίγο τον ήξερα τον Παντελή. Αλλά στεναχωρήθηκα πολύ περισσότερο. Καλό ταξίδι» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο twitter.

H Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε σοκαρισμένη και απορημένη: «Ισχύει αυτό που διάβασα για τον Παντελίδη;»

image

O Κώστας Μαρτάκης αποχώρησε αμίλητος από την εκπομπή «Καλημερούδια». Αύριο θα ανέβαινε στην πίστα μαζί με τον Παντελή.

Η Ραχήλ Μακρή έβαλε μια πιο πολιτική πινελιά στην ξαφνική απώλεια του Παντελή Παντελίδη. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο προφίλ της το παρακάτω μήνυμα ποστάρoντας και ένα από τα κομμάτια του τραγουδιστή με τίτλο «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο».

«Καλό παράδεισο.....

Πρόλαβαν να σε καταδικάσουν χωρίς να έχουν καταλάβει καν. Βέβαια το ότι πουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα με έργα και με λόγια δεν ενόχλησε κανέναν.

Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους "εκεί τι κάνεις;" και "πατρίδα πουλάς" χαρακτηρίζοντάς τη "σκάρτη".

Καλό παράδεισο..... Πρόλαβαν να σε καταδικάσουν χωρις να εχουν καταλάβει καν. Βέβαια το οτι πουλάνε καθε μέρα την πατρ...

Posted by Ραχήλ Μακρή on Thursday, 18 February 2016

Ο Κώστας Κατσουράνης εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήρια στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, για τον απροσδόκητο χαμό του τραγουδιστή.

image

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής στα ταξίδια της εθνικής ομάδας, τα χρόνια των επιτυχιών. Ο Κώστας Κατσουράνης ήταν εκείνος, που είχε όλα τα CD με τα τραγούδια του και η «γαλαρία» στα αεροπλάνα, που μετέφεραν την γαλανόλευκη αποστολή ήταν η «προσωπική πίστα» της εθνικής.

Στο τελευταίο ταξίδι στα γήπεδα της Βραζιλίας, μετά από κάθε επιτυχία, ο Παντελίδης συνόδευε τα πανηγύρια των διεθνών, πάντα με τον Κατσούρ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.