TV & Media

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Ο μόλις 32 ετών λαϊκός τραγουδιστής εξέπνευσε στο Ασκληπιείο της Βούλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121005-270959.JPG

Απίστευτη τραγωδία: Έτσι ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Ο μόλις 32 ετών τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Πιστεύεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης προσέκρουσε στις μπάρες του δρόμου, ενώ κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σοβαρά τραυματισμένες και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου εκτιμούν ότι ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συγκλονιστική είδηση υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο τραγουδιστής, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί.

image

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία ταυτοποίησης ήταν πολύ δύσκολη και ότι ανέλαβε άνθρωπος από το κέντρο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί για να «κυνηγήσει» το μεγάλο του όνειρο: το τραγούδι.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

O Παντελής Παντελίδης ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.