TV & Media

Κιμ Καρντάσιαν: Αυτό είναι «Το μυστικό μου τρικ» στο κόκκινο χαλί (εικόνες)

Για στήθος στητό και αυτοκόλλητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120965-270871.jpg

Η αυτογνωσία της Κιμ Καρντάσιαν είναι αφοπλιστική. Παραδέχεται ότι είναι έχει εμμονή με το στήθος της και ειδικά σε περιστάσεις κόκκινου χαλιού που πρέπει να το αναδείξει για να εντυπωσιάσει. Όμως η τηλεπερσόνα των ΗΠΑ που πιστεύει ακράδαντα ότι όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί της αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν το μυστικό που κρατά το στήθος της στητό χωρίς στηθόδεσμο. Το μυστικό της είναι στη χαρτοταινία. «Σήμερα στην προσωπική μου ιστοσελίδα, αποκαλύπτω το κόλπο που κάνω εδώ και χρόνια με τη χαρτοταινία στις εμφανίσεις μου στο κόκκινο χαλί!», σχολίασε η ημίγυμνη Κιμ.

image

Τα μεγάλα κομμάτια χαρτοταινίας ξεκινούν από τη βάση του στήθους μέχρι και την ωμοπλάτη. Με αυτό τον τρόπο κρατά ψηλά και σταθερό το στήθος της, ενώ καλύπτει και τις θηλές της. «Τους βάζετε ταινία και είναι σούπερ τονωμένα! Χρειάζεται προσπάθεια μέχρι να τα καταφέρετε αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο!», γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα.

image

Η Καρντάσιαν υπεισήλθε και σε τεχνικές λεπτομέρειες, όπως ο τύπος της ταινίας: «Χρησιμοποίησα όλα τα είδη ταινιών που υπήρχαν, από ταινία που συσκευάζουμε πράγματα, μονωτική ταινία μέχρι και διπλής όψης ταινία, η χαρτοταινία όμως είναι η καλύτερη που βρήκα. Κολλάει καλύτερα από όλες!», ενώ στο τέλος κατέληξε, «Φροντίστε να μην έχετε λοσιόν ή λαδάκια στο σώμα σας, στεγνώστε καλά ώστε να πετύχετε τη σωστή ανόρθωση στο στήθος σας. Απλά, προετοιμάστε τον εαυτό σας για τη στιγμή που έρθει για να το αφαιρέσετε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.