TV & Media

Η Adele κάνει φάρσα σε σωσίες της και σε παίρνουν τα δάκρυα (video)

Συγκίνηση και τρυφερότητα σε ένα υπέροχο viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114535-227055.jpg

Πρέπει να το παραδεχθούμε ότι στο BBC ξέρουν να κάνουν «παπάδες». Δεν είναι μόνο ένα από τα κορυφαία -αν όχι το κορυφαίο- μέσα ενημέρωσης του πλανήτη αλλά ακόμα και όταν κάνουν φάρσες το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό.

Μετά το μοναδικό τρολάρισμα με τον Σερ David Attenborough να περιγράφει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το βίντεοκλιπ του Hello στο ραδιόφωνο του BBC1, o Graham Norton διοργάνωσε μια οντισιόν για σωσίες της Adele και μεταξύ αυτών ήταν και η αληθινή. Με τις κατάλληλες αλλαγές στο πρόσωπο της (μύτη, πηγούνι και ειδικό μακιγιάζ στα μάτια) η γνήσια Adele περνάει απαρατήρητη -παρουσιάζεται ως Jenny που είναι νταντά- από τα άλλα κορίτσια και μία drag queen, μέχρι που πιάνει το μικρόφωνο.

Είναι μια ξεχωριστή στιγμή που το αηδόνι από τη Βρετανία χαρίζει συγκίνηση και τρυφερότητα σε ανθρώπους που την θαυμάζουν τόσο πολύ. Προσέξτε τα βλέμματα των κοριτσιών μόλις αντιλαμβάνονται ότι στη σκηνή είναι το είδωλο τους αλλά και την αντίδραση της Adele και την τρυφερότητα στο βλέμμα της όταν τραγουδά η drag queen. Όπως θα δείτε δύο από τα κορίτσια αμφιβάλλουν σχεδόν μέχρι τέλους.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.