TV & Media

Charlie Sheen: Είμαι θετικός στον ιό HIV

Ο σταρ του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε τη φήμη ότι είναι φορέας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114103-226209.jpg

«Είμαι εδώ για να παραδεχθώ ότι είμαι θετικός στον ιό HIV», δήλωσε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σόου Today του καναλιού NBC ο σταρ του Χόλιγουντ, Charlie Sheen, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας τη φήμη μηνών ότι ήταν εδώ και χρόνια φορέας του Έιτζ. «Είναι μία λέξη με τρία γράμματα που δυσκολεύομαι να αποδεχτώ», πρόσθεσε στον οικοδεσπότη του σόου Matt Lauer. Εξήγησε ότι αναγκάστηκε να μιλήσει δημοσίως για να δώσει ένα τέλος «στη σφαγή, στο μπαράζ των επιθέσεων και των μισών αληθειών» που κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα στα μέσα ενημέρωσης.

Φίλοι προδότες

Ο Charlie Sheen αποκάλυψε αρχικά το πρόβλημα υγείας του σε φίλους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το μυστικό του. «Η αλήθεια έγινε προδοσία και η προδοσία εκβιασμός, ένας κύκλος απάτης και ψευτιάς. Τους εμπιστεύτηκα, ήταν οι κοντινοί μου άνθρωποι και πίστεψα ότι θα με βοηθούσαν». Ο Αμερικανός σταρ, γιος του ηθοποιού Martin Sheen, αποκάλυψε ότι μια πόρνη είχε φωτογραφίσει τα φάρμακά του και τον απειλούσε ότι θα πουλούσε τη φωτογραφία στις εφημερίδες. «Ομολογώντας την αλήθεια πιστεύω ότι σήμερα με απελευθερώνω από τη φυλακή στην οποία ζούσα», πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής πολλών ταινιών αλλά και γνωστός ως ο λάτρης των γυναικών και του ποτού Charlie της σειράς Two And A Half Men. Αν και με δυσκολία παραδέχθηκε επίσης ότι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ήταν μια «κακή απόφαση» στη ζωή του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποιο άλλο άτομο. Δεν γνωρίζει πώς και ποτέ κόλλησε τον ιό, αλλά τόνισε ότι δεν αισθάνεται να τον ακολουθεί κάποιο στίγμα λόγω της ασθένειας.

image

Πώς ξεκίνησε

«Βίωνα έντονους πονοκεφάλους και ίδρωνα πολύ. Πίστευα ότι είχα καρκίνο και πήγα σε νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν τον ιό HIV που προκαλεί το Έιτζ». Μετά τη διάγνωση ακολούθησε θυμός και μια απίστευτη κατρακύλα σε καταχρήσεις. «Τώρα αισθάνομαι την ευθύνη να γίνω καλά και να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση», είπε. Η δεκαετία του '80 ήταν η καλύτερη στην καριέρα του ηθοποιού με ρόλους σαν αυτόν στο Platoon και στο Wall Street. Χάρη στο Two And A Half Men ήταν για ένα μεγάλο διάστημα από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης, αλλά έχασε το ρόλο του εξαιτίας των καταχρήσεων, ναρκωτικά, αλκοόλ και περιπέτειες με πόρνες. Στην προσωπική του ζωή έχει κάνει τρεις αποτυχημένους γάμους.


ΦΩΤΟ: EPA/RICK GIASE 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.