TV & Media

Η Jennifer Lawrence ψάχνει άντρα από τη Βαγδάτη (εικόνες)

«Οι άντρες είναι πολύ κακοί μαζί μου. Είμαι μόνη μου κάθε Σάββατο βράδυ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113791-225699.jpg

Η βραβευμένη με Όσκαρ και πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο Jennifer Lawrence αισθάνεται μόνη και αδικημένη στην αγάπη. Στη συνέντευξή της στο Vogue η Αμερικανίδα σταρ επιβεβαιώνει το κλισέ: «Η δόξα και τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία». Τι μάθαμε από το Vogue για το αγαπημένο κορίτσι του Χόλιγουντ και των ΗΠΑ.

image

1. Ψάχνει την αγάπη, αλλά αυτή δεν έρχεται…

«Κανείς δεν μου ζητά να βγούμε ραντεβού», λέει στο Vogue. «Είμαι μόνη μου κάθε Σάββατο βράδυ. Οι άντρες είναι πολύ κακοί μαζί μου. Ξέρω από πού προέρχεται όλο αυτό. Θέλουν να επιβληθούν πάνω μου και αυτό με πληγώνει. Θέλω απλά να είναι καλοί μαζί. Μετά συγχωρήσεως νομίζω ότι θέλω να βρω έναν άντρα που να ζούσε στη Βαγδάτη τα τελευταία πέντε χρόνια και που να μην έχει ιδέα ποια είμαι». Η Jennifer Lawrence δηλώνει ότι θέλει να παντρευτεί άμεσα αρκεί να βρει τον ιδανικό.

2. Μάθαμε τους γείτονές της

Η Lawrence έχει αγοράσει σπίτι αξίας οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς. Πού αλλού; Πρόσφατα η διακόσμηση της έπαυλης ολοκληρώθηκε και η ηθοποιός εγκαταστάθηκε στο νέο της σπιτικό. «Έχω αρχίσει να περνάω καλά στο σπίτι. Ευτυχώς είναι πολλοί οι φίλοι που μένουν κοντά σε μένα. Οι διπλανοί μου γείτονες είναι η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher. Είναι απίθανοι. Πηγαίνω σπίτι ακόμα και απρόσκλητη. Μάλλον θα με έχουν βαρεθεί».

3. Της αρέσει να μιλάει για την πολιτική

Η Lawrence δεν δηλώνει οπαδός του Donald Trump ούτε της Kim Davis που φυλακίστηκε επειδή αρνήθηκε να βγάλει άδεια γάμου σε ομόφυλο ζευγάρι. «Με μεγάλωσαν οι γονείς μου ως Ρεπουμπλικανή, αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ να υποστηρίζω ένα κόμμα που ακόμα δεν αναγνωρίζει στις γυναίκες βασικά δικαιώματα».

4. Για τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών

Πριν από ένα χρόνο η Αμερικανίδα έγινε στόχος άγνωστων χάκερ που διέρρευσαν γυμνές της φωτογραφίες σε ένα διαδικτυακό φόρουμ. «Πόνος και κανένα κέρδος από όλη αυτήν την υπόθεση», λέει η ηθοποιός στο Vogue. «Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μου αρέσει να μιλάω εκτός κι αν το φέρει η συζήτηση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.