TV & Media

Η Cameron Diaz πιο «ανθρώπινη» από ποτέ (video)

Μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής για το HUMAN του κινηματογραφιστή Yann Arthus-Bertrand

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113713-225554.jpg

«Είμαι η Cameron Diaz. Έχω κλείσει τα 41 και οδεύω προς τα 42. Είμαι ηθοποιός του κινηματογράφου. Και πρόσφατα έγραψα ένα βιβλίο». Έτσι αυτοπαρουσιάζεται η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία δέχθηκε να δείξει την «ανθρώπινη» πλευρά της συμμετέχοντας στο παιχνίδι συνεντεύξεων HUMAN του κινηματογραφιστή, Yann Arthus-Bertrand. Ο γνωστός φωτογράφος και κινηματογραφιστής πέρασε τα τελευταία χρόνια ταξιδεύοντας τον κόσμο και συνομιλώντας με περισσότερους από 2.000 ανθρώπους σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες αναζητώντας την απάντηση στο εξής ερώτημα: «Τι είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους». Το ταξίδι του μετουσιώθηκε στην ταινία με τίτλο HUMAN, η οποία προβλήθηκε εκτός διαγωνισμού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το παιχνίδι το συνεντεύξεων συνεχίζεται και η Cameron Diaz μίλησε για την καριέρα της, τη δόξα και την ευτυχία, αλλά για την απώλεια και το κενό που ένιωσε όταν έχασε τον πατέρα της.

Η συνέντευξη της Diaz έγινε στον Καναδά και ξεκινά μιλώντας για την καριέρα της. «Όταν ο κόσμος μού λέει ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί σαν εμένα η ερώτηση που πάντα τους κάνω είναι: "Γιατί;" Ιδίως στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι η δόξα φέρνει ευτυχία. Δεν έγινα ηθοποιός για να γίνω διάσημη. Η διασημότητα, η προβολή είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Όταν είμαι σπίτι μου, είμαι εγώ, δεν είμαι κάποια διάσημη. Είμαι η Κάμερον. Η δόξα δεν με προσδιορίζει ως άνθρωπο. Δεν θα βρεις ποτέ την ευτυχία στη δόξα».

Στη συνέχεια η Diaz μίλησε για το θάνατο του πατέρα της: «Το να μη γνωρίζεις πώς θα είναι η ζωή σου χωρίς αυτόν ήταν η δυσκολότερη στιγμή. Κι όταν είδα τη μητέρα μου να τον αποχαιρετά πόνεσα πραγματικά. Θυμάμαι το επόμενο πρωινό που όταν ξύπνησα είχα την αίσθηση ότι ο μπαμπάς μου στεκόταν δίπλα μου. Και ξανακοιτώ και δεν ήταν εκεί. Και ένιωσα αυτό το μεγάλο, τεράστιο κενό. Μια τρύπα χωρίς πάτο, σκοτεινή».

Δείτε επίσης το τρέιλερ της ταινίας HUMAN

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.