TV & Media

Κάκιστες κριτικές απέσπασαν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt (εικόνες, video)

«Εγχείρημα ματαιοδοξίας» αποκάλεσαν την ταινία "By The Sea"

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες κριτικές που απέσπασε η νέα ταινία της Angelina Jolie "By The Sea" στην οποία η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό του συζύγου της, Brad Pitt. Το δράμα εποχής με το οποίο άνοιξε το φεστιβάλ κινηματογράφου του Λος Άντζελες χαρακτηρίστηκε «εγχείρημα ματαιοδοξίας».

image

Το Hollywood Reporter έγραψε ότι πρόκειται για μια στατική, ανούσια ταινία που τραβά σε μάκρος. Το Variety προσθέτει ότι το "By The Sea" είναι αδιάφορο για τον θεατή. Η Jolie έχει γράψει το σενάριο και έχει σκηνοθετήσει την ταινία. Είναι η τρίτη της σκηνοθετική απόπειρα και η δεύτερη φορά μετά από δέκα χρόνια που συμπρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt. «Ο μόνος λόγος που η ταινία θα κεντρίσει την προσοχή του κοινού είναι οι πρωταγωνιστές του», έγραψε το Screen Daily. «Η ειλικρινής δέσμευση της Jolie να ασχολείται με ποιοτική θεματολογία χαραμίζεται εξαιτίας της υπερβολής με την οποία σκηνοθετεί», προσθέτει το Screen Daily.

image

Το "By The Sea" προβάλλεται στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου ενώ στην Ευρώπη θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.