TV & Media

Ντοκουμέντα από τη σουίτα οίκου ανοχής όπου ο Λαμάρ Όντομ έπεσε σε κώμα (εικόνες, video)

Δίπλα από ένα «κοκτέιλ» ουσιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111280-220646.jpg

Αποκλειστικές φωτογραφίες λίγο πριν ο σταρ του ΝΒΑ και εν διαστάσει σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Λαμάρ Όντομ πέσει σε κώμα μέσα στη σουίτα διάσημου οίκου ανοχής στο Λας Βέγκας, δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Στις τρεις φωτογραφίες διακρίνεται καθαρά στο κομοδίνο το τοξικό κοκτέιλ από ουσίες και αλκοόλ που πήρε ο Όντομ το παρ’ ολίγον μοιραίο βράδυ. Στις φωτογραφίες που πιθανότατα τράβηξαν οι ιερόδουλες, Ryder Cherry και Monica Monroe, ο Λαμάρ φαίνεται να κοιμάται δίπλα από τις ουσίες ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται φανερά καταβεβλημένος, αλλά έχοντας τις αισθήσεις του.

Τα ντοκουμέντα τραβήχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες –περίπου 18– πριν ο 35χρονος σταρ του ΝΒΑ βρεθεί αναίσθητος στο κρεβάτι του και με αφρούς να βγαίνουν από το στόμα του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκείνη την ημέρα οι Ryder Cherry και Monica Monroe φέρονται να επισκέφθηκαν τον Λαμάρ έξι φορές μέσα σε μία ημέρα. Ο ίδιος είχε νοικιάσει τη σουίτα Love Ranch για συνολικά 4 ημέρες, έναντι 79.000 δολαρίων.

Πάντως, ο οργανισμός του 35χρονου, στο πλευρό του οποίου είναι από την πρώτη στιγμή η εν διαστάσει σύζυγός του, Κλόε Καρντάσιαν, όπως όλα δείχνουν ανταποκρίνεται στη θεραπεία όπου υποβάλλεται σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, ο Λαμάρ αναπνέει μόνος του και χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης, ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν πως σύντομα θα βγει από το νοσοκομειο, για να συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Άλλα αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως ο Όντομ μεταφέρθηκε μυστικά τη Δευτέρα με ελικόπτερο στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο κέντρο αποκατάστασης Cedar-Sinai, όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο ελικόπτερο βρισκόταν και η Κλόε Καρντάσιαν.

image

image

image

image

image

Τι έφαγε το προηγούμενο βράδυ
 

image

image

Ο λογαριασμός του Λαμάρ στον οίκο ανοχής
 

image

Η Monica Monroe

image

Η Ryder Cherry

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.