TV & Media

Ένας γάμος θα έσωζε την Marilyn από τους δαίμονες της (video, εικόνες)

Ο Frank Sinatra ήταν ερωτευμένος με την Monroe, αλλά εκείνη του είπε «όχι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111186-220474.jpg

O Frank Sinatra πίστευε ακράδαντα ότι μπορούσε να σώσει την Marilyn Monroe από τον κακό εαυτό της και τους δαίμονές της αν την παντρευόταν. Μάλιστα, νέα βιογραφία διατείνεται ότι ο ηθοποιός και τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην Marilyn, αλλά εκείνη του είπε «όχι».

image

Ο James Kaplan, συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο: «Sinatra: Ο Πρόεδρος», υποστηρίζει ότι ο Frank ήταν ερωτευμένος με την Monroe, αλλά κι εκείνη μαζί του. Και οι δύο είχαν πολλές και ταραχώδεις σχέσεις. Ava Gardner, Mia Farrow, Barbara Marx όλες ερωτεύτηκαν με πάθος τον Frank. Arthur Miller, Joe DiMaggio, μέλη της οικογένειας Kennedy, Yves Montand όλοι αγάπησαν τρελά τη γυναίκα σύμβολο της σεξουαλικότητας για τις δεκαετίες του '50 και του '60. Ωστόσο, το 1961 το Χόλιγουντ παρουσίαζε ως δεδομένη τη σχέση Sinatra-Monroe. Στο βιβλίο του ο James Kaplan σημειώνει πως ο μάνατζερ ταλέντων, Milt Ebbins, ισχυρίζεται πως ο Sinatra ήταν αυτός που έδινε περισσότερα σε αυτή τη σχέση. «Δεν υπήρχε αμφιβολία πως ο Frank ήταν ερωτευμένος με την Marilyn», αναφέρει. Άλλοι πάλι λένε πως η ξανθιά σταρ ήταν απελπισμένη για να παντρευτεί τον «μύθο».

image

Ο Sinatra και η Monroe γνωρίστηκαν το 1954 όταν ακόμα ο Αμερικανός σταρ ήταν παντρεμένος με την Gardner. Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου ο Kaplan ανατρέπει τη θεωρία ότι ο Sinatra δεν ενδιαφερόταν για την ψυχική υγεία της ηθοποιού και ότι την άφησε να πεθάνει. «Ναι, ο Frank ήθελε να παντρευτεί την τύπισσα», λέει ο Jilly Rizzo, πιστός φίλος του τραγουδιστή από τα παιδικά τους χρόνια. «Αλλά εκείνη του είπε όχι».

Μία χρονιά αργότερα το 1962, σύμφωνα με τον Kaplan, η Monroe συνόδευσε τον Sinatra στο θέρετρό του στη λίμνη Ταχόι. Ήταν μέρος του σχεδίου του για τη διάσωση της Marilyn. Μία εβδομάδα μετά όμως η Marilyn αυτοκτόνησε.

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.