TV & Media

Hugh Hefner: Τα κουνελάκια του Playboy έγιναν νοσοκόμες και η έπαυλη οίκος ευγηρίας (εικόνες)

Πρώην μοντέλο και κουνελάκι ξεναγεί την Sun στο πρώην παλάτι των οργίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111127-220368.jpg

Η Carla Howe είναι 25 ετών, μοντέλο από την Βρετανία, και στο πλαίσιο της καριέρας της και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων έκανε ένα πέρασμα και από την έπαυλη του Playboy Hugh Hefner. Μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun με αφορμή την αιφνίδια ανακοίνωση του Hefner ότι το περιοδικό του σταματάει τα γυμνά εξώφυλλα. Η Carla δηλώνει ότι οι ένδοξες ημέρες της έπαυλης στο Μπέβερλι Χιλς που έσφυζε από κόσμο, μοντέλα και πάρτι έχουν πια παρέλθει. «Πιο πιθανό είναι να δεις να κυκλοφορούν νοσοκόμες και γιατροί παρά καλλονές με εσώρουχα», λέει το μοντέλο και συμπληρώνει, «ο 89χρονος Hefner προτιμά τις ήσυχες νύχτες παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει οίκο ευγηρίας παρά οίκο απολαύσεων».

image

«Τις περισσότερες φορές το μόνο που θέλει είναι να παίζει σκάκι με τους φίλους του και να βλέπουν παλιές ταινίες», αποκαλύπτει το μοντέλο από το Σλάου της Βρετανίας. Πρόσθεσε ότι το ίδιο το αρχοντικό έχει αρχίσει να φαίνεται κουρασμένο: «Σχεδόν ποτέ δεν φεύγει από το σπίτι και αρνείται να αλλάξει οτιδήποτε στο σπίτι. Μοιάζει να έχει κολλήσει στη δεκαετία του 1980». Το σπίτι όχι μόνο ως εμφάνιση αλλά και ως αίσθηση είναι φθαρμένο, με παλιά τηλέφωνα που κρέμονται στους τοίχους, υπνοδωμάτια που μυρίζουν υγρασία και είναι κρύα και αχρησιμοποίητα, ενώ πολλές από τις ενοίκους που απέμειναν, έχουν προσπαθήσει να τα κάνουν να μοιάζουν πιο ζεστά και όμορφα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

image

«Ο Hefner είναι φιλάσθενος και παντού τον ακολουθεί μια ομάδα νοσοκόμων», είπε η Carla, η οποία έζησε στην έπαυλη μαζί με την αδελφή της για τρία χρόνια. Σε άλλη της συνέντευξη στη βρετανική Mirror η Carla Howe αποκάλυψε ότι τα κορίτσια του Hefner που φιλοξενούνται στα 22 υπνοδωμάτια της έπαυλης υποχρεούνται να ακολουθούν το αυστηρό και παράλογο πρόγραμμα του 89χρονου. Μετά τις 21.00 απαγορεύεται να κυκλοφορούν. «Είναι σαν να ζεις σε φυλακή», σχολίασε. Δεν επιτρέπεται να καλέσουν φίλες τους ενώ οι άντρες επισκέπτες απαγορεύονται αυστηρά. Η Carla Howe έγινε γνωστή ως σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Mario Balotelli.

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.