TV & Media

Σκιά του εαυτού της η Pippa Middleton (εικόνες)

Εμφανή τα σημάδια του πρόσφατου χωρισμού για την αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Προβληματισμένη, γεμάτη σκοτούρες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Είναι εμφανή τα σημάδια του χωρισμού στο πρόσωπο της Pippa Middleton, η οποία εθεάθη να περπατά μόνη στους δρόμους του Λονδίνου», γράφει η βρετανική Daily Mail για την διάσημη αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της με τον Nico Jackson - το σύντροφό της για τρία χρόνια και όπως όλα έδειχνα πιθανό μελλοντικό σύζυγο - η Pippa Middleton εθεάθη ως σκιά του εαυτού της να βγαίνει από γυμναστήριο του Νότιου Κένσινγκτον.

image

Μάλιστα, η Mail σχολιάζει ότι είναι η αδελφή της πριγκίπισσας είναι τόσο χαμένη στις σκέψεις της που το ίδιο βράδυ η κάμερα την «συνέλαβε» να παραβιάζει με το αυτοκίνητό της ένα φωτεινό σηματοδότη.

image

Μόλις πριν από τρεις εβδομάδες η ίδια βρετανική εφημερίδα είχε φιλοξενήσει φωτογραφίες της Pippa να ποζάρει μέσα στην ευτυχία στο πλευρό του 36χρονου γαλανομάτη χρηματιστή, Nico. «Tώρα όλα έχουν αλλάξει. Στα 32 της, η Pippa βρίσκεται κυριολεκτικά στο πουθενά, χωρίς σταθερή δουλειά, χωρίς δική της ιδιοκτησία και τώρα χωρίς σύντροφο, αφήνοντας κάποιους να αναρωτιούνται αν θα ξεφύγει ποτέ από τη σκιά της μεγαλύτερης αδελφής της Kate, της οποίας η ζωή και η οικογένεια είναι μονίμως πρωτοσέλιδο», συνεχίζει η Daily Mail και αναρωτιέται: «Πώς, λοιπόν, πήγαν ξαφνικά όλα τόσο στραβά; Μια πηγή κοντά της, λέει, κατηγορηματικά, ότι η απόφαση για τον τερματισμό της σχέσης των τριών ετών ήταν αμοιβαία. Αλλά μήπως αυτό είναι μόνο μία επιφανειακή δήλωση; Οι φωτογραφίες της μιλάνε από μόνες τους».

image