TV & Media

Νύφη στον Σκορπιό η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα

Το νησί του Ωνάση και της Τζάκι είναι τώρα «το προσωπικό μου καταφύγιο, το δεύτερο σπίτι μου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πριν από 47 χρόνια, στις 20 Οκτωβρίου του 1968, ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι Μπουβιέ- Κένεντι στον Σκορπιό. Το καταπράσινο νησί του Ιονίου που δεν ανήκει πια στην οικογένεια Ωνάση θα φιλοξενήσει το γάμο της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Βήμα» ότι στις 21 Οκτωβρίου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Χουάν Σαρτόρι, στο νησί.

Η Ρωσίδα δήλωσε ευτυχής που θα τελέσει το γάμο της στο Σκορπιό και διευκρίνισε ότι θα είναι μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο τα μέλη της οικογένειας και οι στενότεροι φίλοι. «Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου», είπε η Ριμπολόβλεβα . Ο 34χρονος σύντροφός της είναι Ελβετός πολίτης, που έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη και είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία.

Η Ρωσίδα κόρη του μεγιστάνα χαρακτήρισε τον Σκορπιό το προσωπικό της καταφύγιο. «Με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομία που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης».