TV & Media

O Matt Damon σε μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα της Τενερίφης (video, εικόνες)

Σκηνές από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Jason Bourne με θέμα την Ελλάδα την περίοδο της κρίσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110541-219101.jpg

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας της σειράς Jason Bourne στην Σάντα Κρουζ της Τενερίφης, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε Αθήνα την περίοδο της κρίσης. Η παραγωγή της ταινίας επέλεξε τα Κανάρια και όχι την Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη στην Αθήνα δεν θα είχε επιστροφή φόρου, όπως συμβαίνει με τις κινηματογραφικές παραγωγές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν φταίει η ελληνική γραφειοκρατία και ότι ο ίδιος είχε ξεκινήσει τη σύνταξη τροπολογίας για το εν λόγω θέμα, αλλά δεν πρόλαβε να την καταθέσει εξαιτίας των πρόωρων εκλογών.

image

Ο πρωταγωνιστής Matt Damon τρέχει ανάμεσα σε άτομα με κόκκινες και ελληνικές σημαίες που διαδηλώνουν κατά της λιτότητας. Δίπλα του περνούν λευκές μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ.

image

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα γυρίσματα δείχνει ότι ο Bourne «δανείζεται» μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ για να διαφύγει, αλλά πέφτει πάνω σε κλοιό διαδηλωτών. Η Σάντα Κρουζ τη νύχτα θυμίζει πολύ την Αθήνα. Στην ισπανική Πανεπιστημίου καίγονται αυτοκίνητα, η Πυροσβεστική σβήνει φωτιές και ακούγονται συνθήματα κατά της λιτότητας. Ο κακός στη νέα ταινία λέγεται ότι θα είναι ο Γάλλος Vincent Cassel. Η σκηνοθεσία είναι και αυτήν τη φορά του Paul Greengrass, ενώ ο τίτλος της ταινίας παραμένει άγνωστος.

Ο Bourne θύμα της ελληνικής γραφειοκρατίας. Η νέα ταινία της σειράς Bourne φέρνει τον ομώνυμο υπερκατάσκοπο -που υποδύετα...

Posted by Constantino Korikis on Tuesday, 13 October 2015

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.