TV & Media

Στην κηδεία της Κατριόνα ο Κάρεϊ

Η 30χρονη είχε αυτοκτονήσει λίγο μετά το χωρισμό τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο χωριό όπου μεγάλωσε, το Καπαγουάιτ της Ιρλανδίας, έγινε το πρωί του Σαββάτου η κηδεία της 30χρονης μακιγιέζ, Κατριόνα Γουάιτ, η οποία αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της με τον Τζιμ Κάρεϊ. Το «παρών» στην κηδεία έδωσε και ο ηθοποιός, ο οποίος για λίγα λεπτά σήκωσε και αυτός στους ώμους του το φέρετρο της Κατριόνα.

Η 30χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της με τον Κάρεϊ, η σχέση των οποίων είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα από την αρχή της, πριν από τρία χρόνια. Ανάμεσα στα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα της σε ένα ζητούσε συγγνώμη από τον ηθοποιό.

Η Κατριόνα Γουάιτ αυτοκτόνησε στην τρίτη επέτειο από το θάνατο του πατέρα της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και λίγες ημέρες μετά το θάνατό του. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του, καθώς ήταν παράνομη στις ΗΠΑ, της είχε κοστίσει πολύ.

Ο Τζιμ Κάρεϊ φέρεται να είχε έρθει σε συνεννόηση με την οικογένεια της 30χρονης για να δώσει τη συγκατάθεσή της και να έρθει στην κηδεία.