TV & Media

Σοκαρισμένος ο Jim Carrey από την αυτοκτονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του (εικόνες)

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα χωρίσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109155-216364.jpg

Συντετριμμένος δηλώνει ο Αμερικανός ηθοποιός Jim Carrey από τον αιφνίδιο θάνατο της πρώην συντρόφου του Cathriona White, η οποία απεβίωσε από υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών. Οι αρχές αντιμετωπίζουν το θάνατο της 28χρονης Ιρλανδής ως αυτοκτονία. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες από δύο φίλους της.

image

Το ζευγάρι είχε χωρίσει προ πέντε ημερών. Οι αστυνομικές αρχές λένε ότι βρήκαν ένα σημείωμα στο οποίο η αυτόχειρας εξηγεί τους λόγους της πράξης της. Η ιστοσελίδα ΤΜΖ ισχυρίζεται ότι η Cathriona White μιλάει στο σημείωμα για τον χωρισμό της στις 24 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα την ίδια ημέρα έκλεισε το λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας: «Ελπίζω να φώτισα με την παρουσία μου τους ανθρώπους που αγαπώ».

image

Η ταραχώδης σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2012 αλλά διακόπηκε αρκετές φορές εξαιτίας αλλεπάλληλων χωρισμών και καυγάδων. Τον περασμένο Μάιο, ο Carrey και η σύντροφός του αποφάσισαν να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία όμως δυστυχώς δεν ευοδώθηκε.

image

Μετά την είδηση του θανάτου ο Jim Carrey εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Είμαι σοκαρισμένος και συντετριμμένος από το θάνατο της γλυκιάς μου Cathriona. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικός και ευαίσθητος ανθός, υπερβολικά ευαίσθητη για αυτά τα χώματα. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και την φρόντιζαν. Όλοι νιώθουμε σαν μας έχει χτυπήσει κεραυνός».

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.