TV & Media

Ο Μπίμπερ έπιασε το στήθος σε κουνελάκι του Playboy και «τις έφαγε» (εικόνες, video)

Τον χαστούκισε η Σάρα Χάρις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε μπελάδες έμπλεξε για ακόμα μία φορά ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το κουνελάκι του Playboy Σάρα Χάρις σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, ο 21χρονος σταρ της ποπ τής άρπαξε το στήθος και για αυτό εκείνη του έριξε τη σφαλιάρα που του άξιζε.

Για την ακρίβεια και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της 22χρονης Νεοζηλανδής, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο, όταν μια φίλη της, επίσης κουνελάκι, θύμωσε επειδή ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν ήθελε να βγει μαζί της φωτογραφία στην έπαυλη του Playboy στο Λος Άντζελες.

«Τότε της είπα: “Κοίτα μωρό, βγάζουμε φωτογραφίες όλη τη νύχτα και το έχουμε τερματίσει. Σκέψου λίγο πώς αισθάνεται, το ζει αυτό κάθε μέρα”» είπε η Χάρις και τότε ο Μπίμπερ προκειμένου να ευχαριστήσει τη Σάρα, την αγκάλιασε, της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και ξαφνικά «μου άρπαξε το στήθος! Και ασυναίσθητα τον χαστούκισα».

«Αυτός φρίκαρε και δεν είπε τίποτα και τότε η Κάιλι Τζένερ μου ύψωσε το δάχτυλο και η ασφάλεια (του Μπίμπερ) τους έβγαλε και τους δύο έξω» συνεχίζει η 22χρονη η οποία αποκάλυψε πως τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, ο τραγουδιστής επέστρεψε στην έπαυλη και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. «Για να είμαι ειλικρινής, τώρα τα πάμε μια χαρά» κατέληξε η Σάρα Χάρις.

image

image

image

image

image