TV & Media

Μετά τη ρουκέτα η Miss Italia έριξε κάρφωμα (video, εικόνες)

Έχει ακόμα πολλές γκάφες στην… τιάρα της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η «ολοκαίνουργια» Miss Italia βρήκε το μυστικό της επιτυχίας. Κερδίζει τίτλους και τις εντυπώσεις εκτοξεύοντας με χαριτωμένο τρόπο «μαργαριτάρια». Η 18χρονη Alice Sabatini, η οποία θα ήθελε να είχε ζήσει το 1942 μέσα στη μαυρίλα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δέχθηκε νέα δύσκολη ερώτηση για να δώσει μια εξαιρετικής φαντασίας απάντηση.

image

Αυτή τη φορά δεν ρωτήθηκε από την κριτική επιτροπή των καλλιστείων, αλλά από τον Valerio Staffelli του 5ου Καναλιού. «Ποια είναι η προσωπικότητα από την Ιταλία που θαυμάζετε περισσότερο;», ρώτησε ο Staffelli και η ύψους 1.78 πρώην μπασκετμπολίστα σάστισε. Ωστόσο, υπό την πίεση του δημοσιογράφου απάντησε: «Michael Jordan. Είναι ο πιο σπουδαίος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ».

Η Alice λατρεύει τον Air Jordan, πάει παντού μαζί του. Στο μηρό της η Ιταλίδα έχει χτυπήσει τατουάζ (ένα από τα πέντε) το σχήμα του «Air» που έκανε λογότυπο γνωστή αθλητική εταιρεία στη σειρά παπουτσιών της με το όνομα του μύθου του ΝΒΑ.

image

Ως παίκτρια στην ομάδα Σάντα Μαρινέλα δεν εντυπωσίασε στο παρκέ και για αυτό μεταπήδησε την πασαρέλα. Τους τελευταίους δύο μήνες δεν είναι σε σχέση, όπως σημειώνουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

image