TV & Media

Η πιο μάχιμη Miss Italia όλων των εποχών έχει τρελάνει τα social media (video, εικόνες)

Πέταξε βλήμα και κέρδισε τον τίτλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η γκάφα της νέας Miss Italia κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Όταν η νεαρή καλλονή Alice Sabatini ρωτήθηκε από τους κριτές σε ποια ιστορική περίοδο θα ήθελε να είχε ζήσει, εκείνη απάντησε: «Το 1942». Δηλαδή κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η μάχιμη 18χρονη Ιταλίδα ξάφνιασε κάπως τους κριτές, οι οποίοι δικαιολογημένα ζήτησαν να τους εξηγήσει γιατί διάλεξε μια τόσο δύσκολη και σκοτεινή λόγω του ναζισμού ιστορική περίοδο. Χαριτωμένα η Alice το σκέφτηκε και είπε: «Έχουμε διαβάσει τόσα για εκείνη την εποχή, πολλές, πολλές σελίδες. Θα ήθελα να ζήσω αυτήν την εμπειρία και εξάλλου ως γυναίκα δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσω».

image

Το 1942 ακόμα στην Ιταλία κυβερνούσε ο δικτάτορας Μουσολίνι, στο Άουσβιτς ο Αδόλφος Χίτλερ δολοφονούσε μαζικά τον ευρωπαϊκό εβραϊκό πληθυσμό και στη μάχη του Στάλινγκραντ είχαν σκοτωθεί τουλάχιστον 21.000 Ιταλοί στρατιώτες. Ωστόσο, το «βλήμα» της Sabatini δεν ήταν αρκετό για να χάσει τη μάχη του τίτλου. Οι κριτές την επιβράβευσαν με την πρωτιά και την κορόνα ενώ τα social media δεν έδειξαν την ίδια συμπάθειά στην αφέλειά της και την διακωμώδησαν αρκετά και καλά.

image

image