TV & Media

Νέες αποκαλύψεις για τον Τζον Σνόου (spoiler alert)

Ο Κιτ Χάρινγκτον ξεκαθαρίζει το τοπίο στην τελευταία του συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107772-213756.jpg

Οι θεωρίες και οι φήμες σχετικά με το αν όντως πέθανε ο Τζον Σνόου οργιάζουν στο ίντερνετ και οι παραγωγοί και πρωταγωνιστές της επικής σειράς δεν μας βοηθάνε και πολύ με τις δηλώσεις τους. Το καλοκαίρι, κάποιος παρατήρησε ότι ο φίλτατος Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος παρευρέθηκε σε ένα τουρνουά τένις, δεν είχε αλλάξει κούρεμα, κάτι που παρέπεμψε στο συμβόλαιο που GoT που δέσμευε τον ηθοποιό να μην κουρευτεί για όσο καιρό παίζει στη σειρά. Αυτό όμως ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο σαν στοιχείο. Πριν λίγο καιρό, φήμες έλεγαν ότι ο Κιτ εθεάθη στο πλατό των γυρισμάτων του Game of Thrones και αυτό ήταν αρκετό για να μας αναπτερώσει το ηθικό, κι ας έλεγε ο ίδιος σε συνεντεύξεις ότι ο Τζον Σνόου είναι «εντελώς νεκρός».

Ευτυχώς για όλους μας, ο Κιτ Χάρινγκτον είπε περισσότερα από όσα θα έπρεπε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ένα ολλανδικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα:

Κιτ: Αναγκάστηκα να απορρίψω αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, γιατί δέθηκα τόσο πολύ με το Game of Thrones. Οπότε η σειρά είναι δίκοπο μαχαίρι για μένα. Χρωστάω πολλά σε αυτή, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω ότι έχει πάρει σχεδόν τα πάντα από μένα. Τέλος πάντων, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Το σημαντικό είναι πως ξέρω για πόσο καιρό ακόμη έχω συμβόλαιο.

Δημοσιογράφος: Για πόσες σεζόν ακόμη;

Κιτ: Καλή προσπάθεια! (γέλια). Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Ας πούμε ότι το Game of Thrones θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη κομμάτι της ζωής μου. Θα είμαι περίπου 30 όταν τελειώσει όλο αυτό. Ένα είναι σίγουρο: την ημέρα που δεν θα είμαι πλέον στο Game of Thrones, θα θαφτώ κάτω από χιλιάδες προτάσεις για ταινίες (γέλια).

Σημειώνουμε ότι ο Κιτ Χάρινγκτον είναι 28 ετών, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μάλλον μόλις παραδέχτηκε ότι θα παίζει για τουλάχιστον άλλες δύο σεζόν στην υπερπαραγωγή του HBO. Υπομονή, φανατικοί του GoT, ο χειμώνας έρχεται φέρνοντας την 6η σεζόν και μαζί τον Τζον Σνόου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.