TV & Media

Η παρέα του Trainspotting 20 χρόνια μετά

Ο Danny Boyle επιβεβαίωσε ότι αρχίζουν τα γυρίσματα του σίκουελ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106877-211965.jpg

Ο Sick Boy έχει ανοίξει μια γκουρμέ παμπ, ο Renton είναι καθαρός και ο Begbie παραμένει ένας βίαιος ψυχοπαθής. Η παρέα του Trainspotting μεγάλωσε και επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, 20 χρόνια μετά. O σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας και του σίκουελ, Danny Boyle, επιβεβαίωσε ότι θα αρχίσουν άμεσα τα γυρίσματα. Η ταινία θα λέγεται «Porno», θα βασίζεται και στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Irving Welsh και θα ακολουθεί τους ίδιους ήρωες στον κόσμο της πορνογραφίας.

image

Ο Boyle διαβεβαίωσε ότι οι πρωταγωνιστές του 1996 Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller και Robert Carlyle θα είναι ξανά οι πρωταγωνιστές του σίκουελ το 2016. «Και οι τέσσερις θέλουν να επιστρέψουν», δήλωσε ο Βρετανός σκηνοθέτης και διευκρίνισε, «το μόνο που απομένει είναι να ταιριάξουν τα προγράμματά τους και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις».

Πρόσφατα ο Ewan McGregor δήλωσε για τη συνεργασία με τον Boyle: «Μου λείπει να εργάζομαι με το Danny, έκανα μαζί του μερικές από τις καλύτερές μου δουλειές και είναι ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες που έχω εργαστεί. Υπήρξε κάποια έχθρα αλλά ανήκει στο παρελθόν πια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.