TV & Media

Ο «σκληρός» Tom Hardy στο «κόκκινο χαλί» με τη μεγάλη του αγάπη (εικόνες, video)

Στην πρεμιέρα της ταινίας Legend στο Λονδίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106648-211596.jpg

Με μια ασυνήθιστη παρέα για το είδος της εκδήλωσης εμφανίστηκε ο «σκληρός» Tom Hardy στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Legend στο Λονδίνο. Ο Βρετανός ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη σύζυγό του Charlotte Riley και την μεγάλη του αγάπη τον Woody, τον ημίαιμο σκύλο που ο ηθοποιός μάζεψε από τον δρόμο και τον λατρεύει.

image

Ο Woody έκλεψε την παράσταση και τα φλας. Ο Tom Hardy λατρεύει τα σκυλιά και τα ζώα γενικότερα. Κυκλοφορεί παντού με τους σκύλους του και πρόσφατα αποκάλυψε ακόμα κι ως φοιτητής τη δεκαετία του '90 πήγαινε στα μαθήματα της δραματικής σχολής με τον σκύλο του.

image

Η ταινία Legend είναι αυτοβιογραφική και αναφέρεται στη ζωή των δίδυμων αδελφών γκάνγκστερ Kray. Δύο αδέλφια που ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του υπόκοσμου στο Λονδίνο της δεκαετίας του '60. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Brian Helgeland («A Knight’s Tale», «Payback»), ο οποίος διασκεύασε και το σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο του John Pearson. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δίδυμων αδελφών θα βρεθεί ο Tom Hardy («Inception», «The Dark Knight Rises»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Emily Browning, David Thewlis, Chazz Palminteri, Tara Fitzgerald, Christopher Eccleston και Taron Egerton.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.