TV & Media

Εκπαιδεύοντας την Angelina Jolie (video)

Σπάνιο ντοκουμέντο με την 25χρονη τότε ηθοποιό σε μάθημα υποκριτικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106502-211343.jpg

Σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό «ξεθάφτηκε» και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με την 25χρονη τότε Angelina Jolie σε μάθημα υποκριτικής να προβάρει μια σκηνή μαζί με άλλους δύο ηθοποιούς. Εναλλαγή συναισθημάτων επί σκηνής με την Jolie στο τέλος να καλείται να εξωτερικεύσει τον θυμό της ηρωίδας που ενσαρκώνει. Αν και κάπως απαίδευτο το παίξιμό της η 25χρονη τότε σταρ επιδοκιμάζεται από τον δάσκαλό της: «Το βλέμμα σου ήταν υπέροχο. Μου άρεσε ιδιαίτερα η κίνησή σου πάνω στη σκηνή». Η Jolie δείχνει αρκετά συνεσταλμένη και αμήχανη απέναντι στα επαινετικά σχόλια του δασκάλου.

Ξεκίνησε τα μαθήματα υποκριτικής όταν ακόμα ήταν στην εφηβεία, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ στις ακροάσεις. Για δύο χρόνια παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή θεάτρου του Lee Strasberg και τα παράτησε για να μάθει την τέχνη της ταρίχευσης καθώς ήθελε να ανοίξει δικό της γραφείο τελετών.

image

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τα μουσικά βιντεοκλίπ και το 1999 κέρδισε το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Το Κορίτσι Που Άφησα Πίσω».

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.