Showbiz

Μπιμπίλας για Κούγια: «Με αντιμετώπισε σαν κάτι βρωμερό» - O λόγος που δεν αποσύρει την αγωγή

Την πρόθεσή του να μην αποσύρει την αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια έκανε γνωστή ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπιμπίλας για Κούγια: «Με αντιμετώπισε σαν κάτι βρωμερό» - O λόγος που δεν αποσύρει την αγωγή
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Μπιμπίλας για Κούγια: «Με αντιμετώπισε σαν κάτι βρωμερό» - O λόγος που δεν αποσύρει την αγωγή - Την πρόθεσή του να μην αποσύρει την αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια έκανε γνωστή ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση των αγωγών που έχει καταθέσει κατά του Αλέξη Κούγια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει.

Όπως εξήγησε, η απόφασή του αυτή έχει καθαρά ηθικό υπόβαθρο, παρότι αναγνωρίζει ότι τα παιδιά του εκλιπόντος ποινικολόγου δεν φέρουν ευθύνη. «Δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά είναι οι κληρονόμοι. Εγώ πάω με τον νόμο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει αποσύρει την αγωγή του κατά του Αλέξη Κούγια. Από τον δικηγόρο μου γνωρίζω πως υπάρχουν κι άλλοι. Προσωπικά, δεν πρόκειται να την αποσύρω – για λόγους ηθικής», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω μια φίλη που πλήρωσε το πρόστιμο του συζύγου της, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή το 2000. Οι κληρονόμοι επωμίζονται τις εκκρεμότητες – ό,τι έχει μείνει απλήρωτο. Δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά είναι οι κληρονόμοι. Εγώ ακολουθώ το γράμμα του νόμου.»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Δεν θα δείξω μεγαλοψυχία, γιατί ο Αλέξης Κούγιας με αντιμετώπισε σαν κάτι βρωμερό και με έβριζε επί έξι χρόνια. Δεν θα αποσύρω την αγωγή για ηθικούς λόγους, για να δείξω ότι όλοι πρέπει να συναισθανόμαστε τι κάνουμε για παραδειγματισμό. Και υπάρχει και άλλη μία αγωγή που δεν έχει εκδικαστεί, είναι δύο οι αγωγές. Αυτά τα χρήματα που θα παρθούν, θα δοθούν εκεί που πρέπει, όχι σε μένα».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπογράμμισε: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να επικρατεί το ανήθικο. Οι κληρονόμοι έχουν ευθύνη. Και τον δικό μου πατέρα τον "έλιωσε" ο καρκίνος με τον ίδιο τρόπο. Ήμουν ένα φτωχό παιδί, βγήκα στους δρόμους και δούλευα για να ζήσω. Σέβομαι τα παιδιά του κυρίου Κούγια – με πήραν τηλέφωνο λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Όμως, για ηθικούς και μόνο λόγους, δεν σκοπεύω να αποσύρω την αγωγή μου

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d972grueugjd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.